Artista Sylvia, momente de panică după ce hoții au intrat peste ea în casă: "Ne-am speriat"

Data publicării:
Sylvia Sîrbu, sursa instagram
Descriere foto: Sylvia Sîrbu, sursa instagram

Sylvia și partenerul ei de viață au trecut prin momente groaznice după ce s-au trezit cu hoții  în casă.

Recent, Sylvia Sîrbu a avut parte de o întâmplare îngrozitoare. Mai exact, artista și partenerul ei de viață s-au trezit cu hoții în casa din Ibiza. Din fericire, cei doi nu au pățit nimic, iar hoții au fugit când și-au dat seama că au făcut gălăgie. Cu toate astea, Sylvia și iubitul ei au tras o sperietură soră cu moartea.

Recent, artista a povestit cum s-a întâmplat totul.

”Am avut foarte mare noroc, pentru că Dragoș a fost pe fază. La un moment dat, pe la ora cinci dimineața, am auzit un zgomot destul de puternic, cred că hoții s-au împiedicat de ceva din curte. A ieșit la geam și nu a văzut nimic, cred că s-au speriat și au plecat. Noi dormim cu ușa de duce în grădină deschisă și ne-am speriat, nu mi-am imaginat niciodată că este posibil să intre peste noi în casă cineva, mai ales că erau două mașini în curte, deci nu era o casă părăsită.

Ulterior, dimineața am văzut și urmele pe unde au sărit gardul și tentativele de a intra în casă pe toate ușile posibile. Ne-am speriat și o să avem grijă să încuiem toate ușile când ne băgăm la somn. Am înțeles că toată insula este vizată și toată vilele, nu cred că erau hoți profesioniști. Era multă lume în casă, erau trei bărbați în casă și ei au sperat să găsească ceva deschis și să fure ce or putea, sperând că nu o să simțim nimic. Acesta este un semnal de alarmă pentru toți turiștii pentru că, inclusiv în vacanță, se pot întâmpla asemenea incidente”, a declarat Sylvia Sîrbu la Antena Stars.

Silvia Sîrbu s-a stabilit în Ibiza, acolo unde predă cursuri de yoga, muzica situându-se pe locul doi în viața artistei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel