Artista Pink și-a scris testamentul. Ce a făcut-o pe vedetă să creadă că va muri: „A fost terifiant”

Data publicării:
Pink, sursa instagram
Descriere foto: Pink, sursa instagram

Pink și-a făcut testamentul, după ce a crezut că va muri. Artista a povestit clipele grele prin care a trecut.

Pink este una dintre vedetele internaționale care a fost victima virusului care a împânzit o lume întreagă. De asemenea, și fiul artistei, Jameson, de doar patru ani a fost infectat cu COVID-19. Din fericire, ceilalți membri ai familiei nu au contractat virusul, fiind deja izolați la domiciliu în momentul în care Pink a aflat că testul a ieșit pozitiv.

La aproape un an de la infectarea cu SARS-COV-2, Pink a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, ba chiar a crezut la un moment dat că va muri, motiv pentru care  și-a rescris testamentul și își rugase chiar și cea mai bună prietenă să îi spună fiicei sale cât de mult a iubit-o în timpul vieții.

„Am crezut că este foarte grav, aşa că mi-am rescris testamentul. Eu şi Jameson am fost foarte bolnavi, ne-a fost foarte rău. Soţul meu, Carey, şi fiica noastră de 9 ani, Willow, n-au avut nimic. Acela a fost un moment în care am crezut că s-a sfârşit pentru noi, că până acolo ne-a fost.

Mi-am sunat cea mai bună prietenă şi am rugat-o să îi povestească fiicei mele, după ce nu voi mai fi, cât de mult am iubit-o. Mă năpădiseră cele mai grele gânduri: ce îi las cu adevărat copilului meu? Ce l-am învăţat cât am trăit? Va reuşi în viaţă după ce nu voi mai fi? A fost cu adevărat terifiant”, a declarat Pink în interviul acordat pentru Heart Radio.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel