Artistă de muzică populară, la un pas de moarte după ce a fost lovită de un fulger, în vacanță: „Am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel”

O îndrăgită interpretă de muzică populară a văzut moartea cu ochii, după ce a fost lovită de un fulger, în timp ce se afla în vacanță. 

Lorenna a decis că este momentul să plece în vacanță, pentru a se relaxa, după toate evenimentele și concertele pe care le-a susținut în ultima perioadă. Nimic nu prevestea însă că artista va fi la un pas de tragedie. Mai exact, îndrăgita interpretă de muzică populară a văzut moartea cu ochii, după ce a fost lovită de un fulger.

Lorenna, la un pas de moarte după ce a fost lovită de un fulger, în vacanță

Încă în stare de șoc, artista și-a găsit cu greu cuvintele să povestească momentele de coșmar prin care a trecut. Lorenna a povestit că, în timp ce se afla la balcon, nici măcar nu a mai apucat să intre în casă pentru că a fost lovită instant de fulger. 

„Nu știu la un moment dat de unde a venit, a venit așa de nicăieri un fulger. Prima reacție când fulgeră, știi că te îndrepți spre ușă, dar eu n-am mai apucat să mă îndrept. N-am mai apucat nici măcar să aștept acele secunde, să se declanșeze, pentru că mă așteptam să se declanșeze tunetul, după fulger”, a spus artista la Antena Stars.

Mai mult decât atât, îndrăgita artistă a mărturisit că a fost luată pur și simplu pe sus de suflul fulgerului care ar fi proiectat-o la câțiva metri buni în mijlocul camerei de hotel. Lorenna susține că a scăpat ca prin minune din ghearele morții. 

„N-am mai apucat să fac nimic, am fost luată pe sus de suflul fulgerului și am fost aruncată, proiectată în mijlocul camerei de hotel, cam la 3 metri, să zic așa. Efectiv am fost luată în zbor și m-am trezit pe covor, în mijlocul camerei.”, a mărturisit vedeta, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Petre Roman, vinovat pentru problemele de sănătate ale Mioarei Roman? „Nu este ușor să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie”

11 persoane au decedat, după ce au fost lovite de fulger, în timp ce își făceau selfie

În urmă cu doi ani, 11 persoane au fost lovite de fulger în timp ce făceau selfie-uri în ploaie într-un turn de veghe la Fortul Amer, datând din secolul al XII-lea, în Jaipur, capitala statului Rajasthan, a anunţat ofiţerul de poliţie Vishnu Khatri. Aproximativ 30 de persoane se aflau în turn şi într-o zonă din apropiere când s-a produs incidentul, fulgerele determinându-i pe unii dintre ei să sară din turn.

"Oamenii se aflau în turn îşi făceau selfie-uri fără să le pese de vremea nefavorabile. Peste 20 de persoane rănite au fost spitalizate", a adăugat el, relatează Agerpres.

În afară de incidentul de la Fortul Amer, alte nouă persoane au murit lovite de fulger în statul Rajasthan, şapte dintre ele fiind copii, au declarat oficiali locali.

În Uttar Pradesh, 42 de persoane, în mare parte fermieri sau persoane fără adăpost, au murit în incidente similare, a afirmat un oficial din cadrul Departamentului pentru gestionarea dezastrelor. Alte şapte au murit lovite de fulger în statul Madhya Pradesh, din centrul ţării.

Furtuni puternice însoţite de fulgere sunt frecvente în India în timpul sezonului musonic care durează din iunie până în septembrie. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 iul 2023, 11:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience