O artistă celebră și-a împușcat iubitul în cap. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge

Data publicării:

O celebră cântăreață a ajuns în spatele gratiilor, după ce partenerul ei a trecut prin clipe groaznice, împușcat în cap, aceasta fiind principala suspectă.

Ann Marie este o celebră cântăreață din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost arestată săptămâna trecută, după ce și-ar fi împuscat iubitul în cap. Ann Marie, al cărei nume real este Joanne Marie Slater, în vârstă de 25 de ani, a fost dusă la închisoarea din Fulton la scurt timp după incident. Aceasta a fost arestată preventiv pentru suspiciunea de a deține o armă de foc în timpul comiterii unei infracțiuni, precum și pentru un atac agravat cu o armă mortală.

Cântăreața R&B a fost găsită alături de bărbat, despre care se spune că este cunoscut sub numele de Jonathan Wright, care suferea de o plagă de glonț în mijlocul frunții. În ciuda pierderii unei cantități semnificative de sânge, bărbatul a rămas receptiv și a răspuns pe scurt la întrebările de la fața locului atunci când a fost cercetat de poliție.  Cu toate acestea, ulterior a fost dus de urgență la spital într-o stare critică.

TMZ relatează că artista s-ar fi aflat atunci într-o stare mare de agitație, lucru ce a trezit suspiciuni.

Vedeta  a negat toate acuzațiile spunând că totul a fost un incident după ce arma a căzut de pe masă și s-ar fi descărcat singură. Presa internațională a susținut faptul că ofițerii au găsit mai târziu două carcase, precum și o gaură de glonț în ușă și o a doua într-un dulap.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel