Artist celebru, diagnosticat cu cancer limfatic, stadiul 4: "Sângele meu încearcă să mă omoare"

Data actualizării: | Data publicării:

Mark Hoppus, solistul trupei Blink-182, a vorbit despre lupta sa cu boala și despre cât de tare îl afectează chimioterapia.

"Sângele meu încearcă să mă omoare", le-a spus Mark Hoppus fanilor în timpul unui livestream recent pe Twitch, în care a vorbit deschis despre boala sa.

Solistul Blink-182 a dezvăluit la finalul lunii iulie că a fost diagnosticat cu cancer limfatic.

Recent, artistul , a vorbit despre starea sa de sănătate în timpul unui livestream Twitch. Când a răspuns la întrebările fanilor, el a dezvăluit că are limfom cu celule mari B difuze în stadiul 4.

"Cancerul meu nu are legătură cu oasele, ci cu sângele", a spus Mark într-o înregistrare care a fost postată de contul de YouTube Blink-182 Chile. "Sângele meu încearcă să mă omoare".


"Diagnosticul este de limfom difuz cu celule B mari în stadiul 4-A, ceea ce înseamnă, din câte am înțeles, că a intrat în patru părți diferite ale corpului meu", a explicat el. "Nu știu cum anume se determină cele patru părți, dar a pătruns în suficiente părți ale corpului meu încât să mă încadrez în stadiul 4, care cred că este cel mai grav nivel la care poate ajunge. Așadar, sunt în stadiul 4-A".

Potrivit Lymphoma.org, limfomul cu celule B mari (DLBCL) este un tip de cancer care apare în celulele albe din sânge. Este un limfom non-Hodgkin agresiv care afectează limfocitele B.

Muzicianul în vârstă de 47 de ani le-a spus fanilor că a fost diagnosticat cu cancer la sfârșitul lunii aprilie și că a fost supus chimioterapiei. El a mărturisit că este "absolut groaznic".


"Efectul secundar al chimioterapiei este că te alegi cu ceva numit "creierul chimio"... Am uitat numele oamenilor, titlurile cântecelor, orice... Oamenii vorbesc cu mine, iar cinci minute mai târziu îi întreb ceva și ei îmi spun: "Tocmai ți-am spus asta acum cinci minute”, a mărturisit Mark Hoppus.

În timpul transmisiunii în direct, Mark a spus că a fost programat să vadă dacă chimioterapia dă rezultate.

"În mod ideal, mă duc mâine și îmi spun: "Felicitări, chimioterapia a funcționat și ai terminat și nu va mai trebui să te gândești niciodată la acest cancer pentru tot restul vieții tale"", a exprimat el, adăugând: "Iar dacă îmi spun: "Ei bine, chiar nu funcționează așa cum am sperat", atunci va trebui să mă duc [și] să vorbesc despre alte opțiuni"."

Mark s-a destăinuit, de asemenea, despre modul în care mama sa, care a supraviețuit de trei ori cancerului, a fost alături de el în toată această perioadă.

 


"Dacă m-a încurajat mama mea? Da. În mod ciudat, avem exact aceeași formă de cancer", a explicat el. "Și ea l-a învins, așa că am reușit să vorbesc cu ea și să mă apropii destul de mult de ea."


Pe 23 iunie, rockerul de la Blink-182 făcea anunțul că se luptă cu această boală.

"În ultimele trei luni am făcut chimioterapie pentru cancer", se arată în declarația lui Mark de pe Twitter. "Am cancer. Este nasol și sunt speriat și, în același timp, sunt binecuvântat cu doctori, familie și prieteni incredibili care mă vor ajuta să trec peste asta."


El a adăugat: "Încă mai am luni de tratament în față, dar încerc să rămân plin de speranță și pozitiv. Abia aștept să nu mai am cancer și să vă văd pe toți la un concert în viitorul apropiat". Vă iubesc pe toți".

După aflarea veștii, colegul său de trupă, Travis Barker, a declarat pentru E! News: "Mark este fratele meu și îl iubesc și îl susțin. Voi fi alături de el la fiecare pas pe scenă și în afara ei și abia aștept să cântăm din nou împreună în curând."

În tot acest timp, Mark a rămas pozitiv, împărtășind pe transmisiunea live de pe Twitch: "Învingem acest cancer. Este doar o chestiune de timp".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel