Ariana Grande, după ce s-a vaccinat împotriva COVID: "Acesta e un memento pentru a vă ruga să vă vaccinați"

Data publicării:
Ariana Grande, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ariana Grande, sursa foto Instagram

Artista Ariana Grande îndeamnă lumea să se imunizeze împotriva vaccinului COVID în contextul înmulțirii cazurilor de COVID.

Artista Ariana Grande a postat pe rețelel sociale o poză cu ea după ce s-a vaccinat împotriva infecției COVID, Imaginea era însoțită și de un text.

”Vaccinată și mascată.

Acesta este un memento blând pentru a vă ruga să vă vaccinați, dacă sunteți eligibili. Chestia asta încă nu s-a terminat!

Împărtășesc aceste informații pentru că îmi pasă și dacă pot, aș dori să ajut pe oricine este ezitant sau curios în legătură cu această decizie.  Varianta Delta este foarte nouă și, din moment ce datele se schimbă tot timpul, voi furniza câteva linkuri pentru a vă menține la curent, dar până acum… știm că se răspândește mult mai ușor în comparație cu variantele anterioare.

Cea mai mare parte a răspândirii este în rândul persoanelor nevaccinate și în zonele cu rate de vaccinare scăzute! Și da, deși puteți lua virusul chiar dacă sunteți vaccinați, vaccinul ajută la protejarea împotriva îmbolnăvirii severe, spitalizării și morții!

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel