Ariana Grande, cerută în căsătorie. Ce răspuns i-a dat artista iubitului ei

Data actualizării: | Data publicării:
Ariana Grande, instagram
Descriere foto: Ariana Grande, instagram

Ariana Grande a fost cerută în căsătorie. Vedeta a spus "DA" și este pregătită să facă pasul cel mare.

Ariana Grande trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dalton Gomez de mai bine un an de zile. Recent, iubitul artistei și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare. Fără să clipească, vedeta i-a răspuns imediat cererii în căsătorie cu un mare "DA".

Ariana Grande a fost cerută în căsătorie

Artista a împărtășit cu fanii cel mai frumos moment din viața ei:  „Împreună pentru totdeauna”, a scris Ariana Grande în dreptul fotografiilor cu inelul superb. De asemenea, Ariana Grande a împărtășit mai multe fotografii alături de iubitul ei, Dalton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Cei doi s-au cunoscut la începutul anului 2020. Fanii au observat pentru prima dată un bărbat misterios pe fundalul uneia dintre poveștile ei de pe Instagram, în timp ce ea se afla acasă, în mijlocul pandemiei COVID-19. Ulterior, ea și-a confirmat statutul de relație prezentându-l în videoclipul ei „Stuck with U”. De atunci, cuplul au mers în mai multe escapade romantice și au împărtășit cu fanii cele mai frumoase momente din viața lor.

Prietenii cuplului s-au bucurat nespus la aflarea minunatei vești. Hailey Bieber, Kim Kardashian, James Charles, Scooter Braun au fost câțiva dintre apropiații lor care le-au transmis mesaje de felicitare:  „YAYYYYYY. Sunt foarte fericită pentru voi. Te iubesc! / Felicitări pentru aceste două suflete. Ari te iubim și nu am putea fi mai fericiți de atât pentru tine. Dalton ești un om norocos ”

Între timp, unii dintre fani au fost atât de șocați încât nu au știut cum să reacționeze: „Nu știu cum să gestionez aceste informații”, a scris un fan, în timp ce altul a comentat: „Cel mai perfect cuplu din lume". Desigur, aceasta nu este prima logodnă a Arianei. Fanii cântăreței și-au amintit că aceasta a fost logodită cu comediantul  Pete Davidson în 2018, dar logodna lor a ținut doar patru luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel