Are chip de păpușă, dar corpul ei îi pune pe bărbați pe fugă. Nu o să-ți vină să crezi cum arată de la gât în jos

Data actualizării: | Data publicării:
Eugenia Cooney, sursa instagram
Descriere foto: Eugenia Cooney, sursa instagram

Eugenia Cooney este o tânără care a uimit o lume întreagă cu felul în care arată. 

Eugenia Cooney este o tânără, în vârstă de 26 de ani, care a adunat peste două milioane de adepți pe platformele de socializare. Deși are trăsăturile unei păpuși, fizicul ei a creat numeroase controverse în mediul online,din cauza felului în care alege să-și trateze corpul.

Tânăra este anorexică, dar cu toate astea, susține că cei care o critică sunt  ”hateri”. Din cauza faptului că tânăra promovează un stil de viață nesănătos, urmăritorii ei din mediul online au semnat o petiție pentru ștergerea tuturor conturilor sale din social media pe motiv că ”promovează tulburările alimentare”.

”În februarie 2019, Eugenia a fost evaluată de profesioniștii din domeniul medical în ceea ce privește greutatea corporală scăzută, care i-au recomandat un tratament și o evaluare psihiatrică.


Eugenia a fost ulterior internată în spital pentru ceea ce mulți speculează că ar fi anorexie nervoasă, o tulburare de alimentație care poate fi mortală. Din acest motiv, cerem Youtube, Twitch, Twitter și Instagram să intervină și să o elimine temporar pe Eugenia de pe platformele menționate, cât timp primește ajutorul de care are atât de mare nevoie.”, scriu cei care au lansat petiția.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Cooney (@eugeniacooney)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Cooney (@eugeniacooney)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugenia Cooney (@eugeniacooney)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel