Are 71 de ani, dar arată ca o puștoaică de 20. Una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din lume face senzație pe internet

Data publicării:
Vera Wang, instagram
Descriere foto: Vera Wang, instagram

Vera Wang este unul dintre cei mai apreciați designeri din lume și a uimit pe toată lumea cu felul în care arată. Cu abdomenul plat, cu talie de viespe, este una din persoanele care ne face să ne întrebăm dacă nu cumva a descoperit elixirul tinereții.

Vera Wang este femeia care creează cele mai râvnite rochii de mireasă, dar și creatoarea de modă care le îmbracă pe marile celebrități la cele mai importante evenimente. Și când spunem mari celebrități ne referim la Ariana Grande , Scarlett Johansson, Gwen Stefani și multe alte nume sonore.

Vera Wang a uimit o lume întreagă prin felul în care arată

Mulți nu înțeleg cum reușește creatoarea de modă din Statele Unite ale Americii să arate atât de bine la vârsta ei. Spre uimirea tuturor, Vera Wang a dezvăluit care este secretul său și ce face, în mod obișnuit pentru a se menține în formă. "Muncă, somn, un cocktail cu vodcă, nu prea mult soare. Nu sunt o fană împătimită a exercițiilor fizice, dar îmi place să joc golf" , a afirmat Vera Wang.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FBF. Paris. Couture. En route to Versace.. in Vera Wang Madetoorder. Fashion mood. Not so long ago.....

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camo and coffee...

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel