Are 7.000 de iubiți virtuali, dar nu s-a văzut cu niciunul. De ce nu poate avea o relație cu un bărbat real: „Ei îmi spun că le fac viața mai bună”

O tânără a șocat pe toată lumea, după ce a recunoscut că are 7.000 de iubiți virtuali, dar nu s-a văzut cu niciunul.

Nala Ray, din California, America, susține că are "7.000 de iubiți online" și că le trimite mesaje în fiecare dimineață - dar nu-și dorește unul în viața reală. Nala Ray are legiuni de fani care se luptă pentru atenția ei online, dar escapadele ei romantice offline sunt aproape inexistente, tânăra de 25 de ani "refuzând" să se întâlnească cu cineva.

Are 7.000 de iubiți virtuali, dar nu s-a văzut cu niciunul

Mai mult, ea spune că s-a luptat să găsească un partener care să nu fie "intimidat" de aspectul ei și de succesul financiar.  Modelul OnlyFans, care câștigă aproximativ 240.000 de lire sterline (300.000 de dolari) pe lună, s-a săturat de partenerii 'posesivi' și alege în schimb să se concentreze pe cei '7.000 de iubiți' pe care îi are pe site-ul pentru adulți. Și asta fără a pune la socoteală cei 584.000 de urmăritori suplimentari pe Instagram.

Explicând modul în care funcționează acest montaj, tânăra a spus: "În fiecare dimineață le trimit prietenilor mei ceva vesel, iar unii dintre ei îmi răspund și vorbim puțin. Purtăm conversații despre viețile lor, cum arată ziua lor, cum au dormit - este ca o relație completă. Sunt foarte mândră de aceste conexiuni, eu sunt prietena lor online.
 Am două opțiuni. Fie am ca unic iubit un tip extrem de obișnuit, care nu suportă faptul că mă fac remarcată în public sau că fac mulți bani - fie mă întâlnesc cu un tip online. Eu o aleg pe cea de-a doua variantă"."

Nala, care este singură de luni de zile, insistă asupra faptului că faptul că nu are nicio legătură în viața reală o ajută să creeze legături mai durabile în mediul online.

Din ce cauză nu au rezistat relațiile femeii

Ambele sale relații anterioare au început să se "destrame" după un an din cauza "nesiguranței" lor sau pentru că ea "își dorea libertate".

 "Dacă îmi găsesc un iubit [în viața reală] și încep să-mi împart atenția cu el, asta mă va îndepărta de acest lucru și este foarte important să construiesc aceste relații cu acești băieți. Ei știu că sunt acolo pentru ei dacă au nevoie de mine și asta mă face foarte fericită.", a mai spus femeia, potrivit mirror.com

Nala se străduiește să găsească bărbați offline care să accepte cariera ei - sau, dacă o fac OnlyFans ei înșiși, spune că se simt intimidați de venitul ei mai mare.

"Oamenii vin la mine pe stradă și mă întreabă: "Doamne, tu ești Nala? Sunt cel mai mare fan al tău' - și asta este destul de greu de suportat pentru o persoană normală. În mintea lor, asta le spune că această persoană le-a văzut iubita goală și li se pare nedrept. M-am întâlnit cu bărbați care fac și ei OnlyFans, dar devin geloși că eu sunt mai bună la asta și câștig de 10 ori mai mulți bani decât ei. Sunt intimidați de faptul că eu sunt cel care întreține familia. Așa că fie sunt prea posesivi, fie prea nesiguri, iar eu nu pot să mă împac cu asta.", a mai spus Nala. 


Din fericire, Nala are comunitatea ei de iubiți online pe care se poate baza și primește în mod regulat feedback pozitiv din partea lor.

 "Bărbații îmi vor spune că le fac viața mai bună și asta mă face să mă simt foarte bine”, a conchis tânăra. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iun 2023, 08:39 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience