Arborele tău în Horoscopul Celtic. Ce copac ești în funcție de data nașterii

Data publicării:
Sursa foto> unsplash, autor Gilly Stewart
Descriere foto: Sursa foto> unsplash, autor Gilly Stewart

Astrologia celtică se bazează pe ideea că timpul nașterilor noastre este legat de formarea personalității și comportamentului nostru. Sistemul astrologic al arborelui celtic a fost dezvoltat din cunoștințele druizilor despre ciclurile pământului și legătura lor profundă cu copacii. Ei credeau că arborii cuprind o înțelepciune infinită și că propriile noastre personalități umane pot fi asociate cu diferite tipuri de copaci.

Ce arbore te reprezintă? O salcie plângătoare? Sau un stejar puternic? Află ce tip de copac eşti în horoscopul Celtic, după data naşterii tale!

Mesteacăn - Realizatorul: 24 decembrie - 20 ianuarie

Semnele de mesteacăn sunt adesea foarte motivate și îi motivează pe ceilalți. Căutați întotdeauna mai mult, căutați orizonturi mai bune și atingeţi ţeluri mai înalte. Semnele de mesteacăn (la fel ca arborele propriu-zis) sunt tolerante, dure și rezistente. Sunteți capabili și sunteți lideri naturali, preluați adesea comanda atunci când o situație necesită conducere. Când sunteți în contact cu partea voastră mai sensibilă, aduceți și frumusețe în spații sterpe, luminând o cameră cu farmecul şi inteligența dvs. Mesteacănul este compatibil cu Viţa de vie şi Salcia.

Sorb - Gânditorul: 21 ianuarie - 17 februarie

Aceștia au o minte filosofică. Cei cu energie de sorb sunt vizionari plini de gânduri, cu idealuri înalte. Gândurile tale sunt originale și creative, atât de mult încât alții te pot înțelege greșit. Deși poate că păreți a fi o persoană mai rece, ardeți din interior cu idealurile voastre pasionale. Această pasiune interioară vă oferă motivație pe măsură ce vă croiți drum prin viață. Aveți o abilitate naturală de a transforma situațiile și oamenii din jur prin simpla voastră prezență. Sunteți extrem de influenți și o faceți în mod natural, ceilalți fiind atrași de modul vostru de gândire și de felul unic prin care vedeți fiecare situație. Un Sorb se înţelege bine cu semnele Iederă și Păducel.

Frasin - Vrăjitorul: 18 februarie - 17 martie

Aceşti nativi sunt gânditori liberi. Semnele Frasin sunt creative, intuitive și talentate. Acest semn are tendința de a fi uneori retras, dar asta doar pentru că are nevoie de timp pentru a-și analiza lumea interioară, sentimentele. Sunteți în legătură cu muza dvs. și vă inspirați cu ușurință din natură. La fel, inspirați oamenii şi aceştia vă caută pentru personalitatea voastră încântătoare. Aveți un puternic interes pentru artă, scriere (în special poezie), știință și teologie, spiritualitate. Sunteți într-o stare constantă de auto-înnoire și rareori puneți preț pe ceea ce cred ceilalți despre voi. Semnele Frasin se asociază bine cu semnele Salcie și Trestie.

Arin - Pionierul: 18 martie - 14 aprilie

Ești cel care îi pune pe jar pe toți cei din jurul tău, ai capacitatea de a muta munții din loc, dar și de a câștiga ușor prieteni. Semnele de Arin sunt fermecătoar și se înţeleg ușor cu multe personalități. Cu alte cuvinte, te înțelegi cu toată lumea și tuturor le place să stea cu tine. Acest lucru se poate datora faptului că Arinii sunt încrezători în forțele proprii. Această încredere în sine este contagioasă, alte persoane recunosc instantaneu această calitate. Semnele de arin sunt foarte concentrate pe ceea ce fac și nu le place să piardă timpul. Sunt motivați de acțiune și rezultate. Arinii se înţeleg bine cu semnele Păducel, Stejar și chiar Mesteacăn.

Cite;te continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel