Apariție bizară la locul de veci unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Data publicării:
Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Nelu Ploieșteanu, sursa foto Facebook

Apariție de-a dreptul stranie la locul de veci în care urmează să fie îngropat Nelu Ploieșteanu. Ce a apărut acolo este de-a dreptul șocant.

Vestea morții lui Nelu Ploieșteanu a întristat o lume întreagă. Marele artist s-a stins din viață, după două săptămâni petrecute pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Floreasca din Capitală, organismul celebrului lăutar a cedat, pierzând lupta cu virusul ucigaș. De atunci, familia artistului este în stare de șoc. Mai mult decât atât, o apariție bizară a a avut loc chiar la locul de veci al regretatului artist.

Potrivit ciao.ro, o pisică neagră și-a făcut apariția chiar lângă locul de veci în care urmează să fie îngropat Nelu Ploieșteanu, cu doar câteva ore înainte ca aceasta să-și piardă viața. Animalul ar fi stat timp de câteva minute și aproape s-ar fi urcat pe locul de veci.

Una dintre superstițiile bizare legate de pisica neagră a fost asociată cu moartea în Italia. Se spunea că, dacă o pisică se va întinde pe patul unei persoane bolnave, moartea acesteia va fi inevitabilă.

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Interpretul de muzică lăutărească va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său. Mihăiță, unicul fiu al lui Nelu Ploieșteanu, a murit la doar 32 de ani. Acesta era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică. Cauza degradării lui a fost un vaccin făcut în copilărie. Spre sfârșitul lunii aprilie 2018, Nelu Ploieșteanu și soția sa aveau să trăiască cel mai greu moment din viața lor. Unicul lor fiu a decedat, lăsând în urma lui multă durere.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel