Apare LUMINIȚA de la capătul tunelului pentru o ZODIE: Amintiți-vă ce v-ați dorit de mult

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor herwigclaeys0

Află ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi, 13 mai, de la Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

"Sextilul de astăzi vine și-ți spune așa: În primul rând că te anunță de intrarea lui Jupiter în casa a zecea și Soarele este în casa a 12-a. Trecem peste faptul că e Mercur în semnul tău, gândești mai mult, asta e bine, ne bucurăm. Dar, cu Soarele în casa a 12-a, profesional, poate că pe undeva ai fost cam superficial, poate că pe undeva ai muncit mai mult pentru proiecte pentru care nu trebuia să muncești atât de mult, că ai vrut să scapi de unele care nu-ți convin.

 

Încearcă să te cerți și încearcă să vezi lucrurile puțin mai ferite de acum încolo. Ba mai mult, cu Neptun acolo zice așa: Mai trezește-te și tu puțin din așteptările tale legate de jobul pe care-l ai sau încearcă să-ți dai seama că rolul pe care ți-l doreai, funcția pe care ți-o doreai nu are cum să fie ca în capul tău, dar acceptă, încearcă să fii mai flexibil", le spune Daniela Simulescu nativilor și celor cu ascendentul în Gemeni. 

 

"Jupiter în următoarele luni o să vă aducă o luminiță de la capătul tunelului"

 

”Jupiter va intra în casa a zecea și pentru cei care acceptă, știți cum e, când nu suntem disperați după un lucru, exact atunci se întâmplă. Cu cât vă liniștiți, vă calmați, vă mai echilibrați, Jupiter în următoarele luni o să vă aducă o luminiță de la capătul tunelului din punct de vedere profesional.

 

Mulți veți dori să schimbați domeniul în care activați și veți avea o perioadă în care să ziceți: uite, pot să încerc asta, mi-am dorit de mult, de mult caut să încerc asta. Ia vedeți! Ia aduceți-vă aminte ce v-ați dorit de mult", a completat astrologul DC NEWS.

 

Citește articolul integral pe DCNews. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel