Anunțul făcut de Jador, după ce a spus că își încheie cariera muzicală: „Eu îmi țin cuvântul” Care este starea de sănătate a artistului

Sursa foto: Jador, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Jador, Instagram

Jador a făcut un nou anun, după ce, în urmă cu o zi, a spus că se retrage din muzică. 

În urmă cu o zi, Jador a anunțat, pe rețelele de socializare, că își va încheia cariera muzicală. Se pare că decizia artistului a fost luată din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acesta s-a fotografiat pe patul de spital, la perfuzii și cu masca de oxigen pe față. Jador a ținut să precizeze că ultima piesă va fi lansată în luna decembrie.

Anunțul făcut de Jador, după ce a spus că își încheie cariera muzicală

Deși a spus că își va încheia cariera în muzică, Jador a ținut să precizeze faptul că, deși starea sa de sănătate nu este una bună, va încerca să onoreze toate concertele pe care le avea programate. 

„Îmi voi onora toate evenimentele la care m-am angajat contractual să cânt, inclusiv mâine și poimâine! Pe viitor voi cânta mai puțin, dar cele la care sunt angajat EU ÎMI ȚIN CUVÂNTUL!”, a scris Jador pe pagina sa de Instagram.

Jador, suspect de cancer la colon

Fanii artistului s-au tot întrebat ce s-a întâmplat cu artistul, unii chiar acuzându-l pe acesta că se ține de glume. Acum, fratele lui Jador a făcut primele declarații despre starea de sănătate a cântărețului. Bărbatul recunoaște că fratelui său i-a fost foarte greu să transmită un asemenea mesaj, însă problemele cu care se confruntă sunt destul de delicate. Mai exact, Jador este suspect de cancer la colon, care ar fi ereditară de la părinții săi. Atât mama, cât și tatăl artistului au fost operați de cancer la colon, însă au trecut cu bine peste această cumpănă din viața lor. 

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Mesajul prin care Jador și-a anunțat retragerea din cariera muzicală

”Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!'', a scris Jador pe Instagram.

Jador a transmis un mesaj pentru cei care îl critică, după ce a ajuns pe patul de spital

Vizibil slăbit, Jador a ținut să transmită un mesaj pentru cei care râd de el și îl critică, după ce s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână și masca de oxigen pe față. Ulterior, artistul a șters InstaStory-ul. 

„Aveți grijă de cine râdeți, cei din comentarii, că e posibil ca Dumnezeu să mă facă bine. Dă-le, Doamne, milă la oamenii răi!”, a spus Jador, pe InstaStory. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 iun 2023, 19:53 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience