Anul Tigrului de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile, în 2022

Data publicării:
Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen
Descriere foto: Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen

Ce rezervă anul Tigrului de Apă pentru toate semnele zodiacale? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru 2022:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

 

Citește continuarea pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel