Anul Dragonului de Lemn aduce mari provocări pentru cei născuți în zi sau an de Câine. Cristina Groza a explicat cum afli dacă ești printre ei / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Cristina Groza, maestru internațional Feng Shui, a fost invitată la emisiunea Mi-Th Influencer, unde a dezvăluit că 2024 este un an plin de provocări pentru cei născuți în zi sau în an de Câine.

Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului de Lemn. Cristina Groza, maestru internațional Feng Shui, avertizează asupra unui an complicat pentru cei născuți în zi sau an de Câine în acest an.

Anul Dragonului de Lemn aduce provocări mari pentru cei născuți în zi sau an de Câine în 2024

În cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, Cristina Groza a explicat că cei născuți în zi de Câine vor experimenta un an mai complicat, ce le poate afecta relațiile cu cei din jur.

„Cei mai provocați în anul 2024 sunt cei născuți în zi sau în an de Câine. În astrologia chineză, acest lucru se definește ca o turbulență sau ca o provocare mai mare decât de obicei.

Pentru cei născuți în an de Câine este și mai provocator, pentru că le poate afecta relația”, a spus Cristina Groza, maestru internațional Feng Shui, la emisiunea Mi-Th Influencer.

Pentru a vedea dacă ești născut în zi sau an de Câine, te invităm să intri pe fengshui-bp.ro și să-ți calculezi, foarte simplu, coloanele destinului. Deși poate îți sună complicat, nu este deloc. Ceea ce trebuie să faci este să introduci ora la care te-ai născut, ziua, luna și anul, apoi apeși pe „Calculează”.

Sursă foto: fengshui-bp.ro

„Cei născuți în zi de câine vor fi provocați pe relație. Acest lucru înseamnă că pot apărea multe divorțuri anul acesta”

Automat, calculator BAZI îți va spune dacă ești născut sau nu în zi sau an de Câine. Așadar, dacă în dreptul zile sau anului de naștere îți apare „Câine” vei avea un an complicat din punct de vedere al relațiilor. Potrivit Cristinei Groza, asta înseamnă că pot apărea multe divorțuri în 2024. Dar, dacă sub chenarul în care apare ziua și anul nu este specificat „Câine”, atunci nu ai de ce să-ți faci griji.

„Îi rog să intre pe site și să se uite la ziua nașterii. Deci, cei născuți în zi de câine vor fi provocați pe relație. Acest lucru înseamnă că pot apărea multe divorțuri anul acesta, dar în același timp se poate schimba statutul relației, adică ori la bal, ori la spital. La spital înseamnă acea despărțire. Dar este, totuși, un lucru bun. Schimbarea statutului într-o relație înseamnă că ori ne luăm anul acesta, pentru cei născuți în zi de câine, sau ne separăm și mergem pe drumuri separate, lucru care nu este neapărat ceva negativ dacă relația nu este funcțională. În relațiile disfuncționale, acest conflict va aduce acele despărțiri, iar în relațiile funcționale va aduce o schimbare de statut”, a declarat Cristina Groza, maestru internațional Feng Shui, la emisiunea Mi-Th Influencer.

„Pentru cei născuți în an de câine, anul îi provoacă să facă niște schimbări generale”

În schimb, maestrul Feng Shui susține că pentru cei născuți în an de Câine, anul 2024 îi provoacă să facă schimbări semnificative în carieră sau în casă.

„Pentru cei născuți în an de câine, anul îi provoacă să facă niște schimbări generale, ori la locul de muncă, ori să-și facă schimbări în casă”, a mai precizat Cristina Groza, maestru internațional Feng Shui, la emisiunea Mi-Th Influencer.

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel