Antonio Banderas va juca într-un thriller cu gangsteri filmat în oraşul Salonic

Data publicării:
Antonio Banderas, sursa foto Instagram
Descriere foto: Antonio Banderas, sursa foto Instagram

Antonio Banderas va juca în thrillerul cu gangsteri "Barracuda", care va fi filmat în oraşul grecesc Salonic, unde va fi amenajat un decor care va reproduce atmosfera din Miami şi statul american Florida. 

Producătorul filmului, Robert Van Norden, se află în prezent în acest oraş din nordul Greciei pentru a alege spaţiile în care va fi filmat acest lungmetraj de acţiune, al cărui buget a fost estimat la aproximativ 20 de milioane de euro (24 de milioane de dolari).

 

Van Norden a dezvăluit pentru mass-media locale că filmările vor începe peste două săptămâni, iar membrii echipelor de producţie vor locui în oraşul Salonic timp de cinci săptămâni, perioadă în care sunt prevăzute 30 de zile de filmare.

 

Producătorul a dezvăluit că filmul îl prezintă pe un fost delincvent, interpretat de Antonio Banderas, care trebuie să înfrunte cunoştinţe ale sale din cercurile mafiote pentru a salva viaţa unei fetiţe, notează Agerpres. 

 

Întrucât povestea se desfăşoară în Florida, producătorii peliculei vor trebui să se asigure că "unele părţi din oraş vor semăna cu ceea ce se află în alte zone", a spus Robert Van Norden.

 

"Este munca noastră şi suntem bucuroşi să facem acest lucru în Salonic", a explicat Van Norden.

 

"Va fi un film care nu va prezenta Salonicul sau Grecia, ci condiţiile şi infrastructura necesare pentru a se 'transforma' în Miami", a subliniat la rândul lui directorul grec de producţie, Dimitris Kampas. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel