Antonia Ștefănescu și Vicenzo Aiello de la Chefi la cuțite sunt împreună. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a confirmat relația: ”Nu este vreun secret”

Data publicării:
Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, sursa instagram
Descriere foto: Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, sursa instagram

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Vincenzo de la Chefi la cuțite formează cel mai nou cuplu din showbizul românesc.

Andrei Ștefănescu și Antonia formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă i-a legat o relație de șapte ani și au împreună un copil minunat, cei doi au decis în urmă cu aproximativ opt luni să meargă pe drumuri separate. 

Acum, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu se pare că a fost lovită din nou de săgeata lui cupidon și, și-a găsit fericirea în brațele nepotului lui Joshua Castellano. În ultima perioadă, Antonia Ștefănescu și Vicenzo Aiello s-au afișat împreună, iar acum blondina a confirmat relația cu Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite. 

Antonia Ștefănescu a declarat că nu este niciun secret faptul că ea și concurentul de la Chefi la cuțite formează un cuplu.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Stefănescu pentru Spynews.ro.

 

Andrei Ștefănescu, motivul despărțirii de Antonia Ștefănescu

 

Andrei Ștefănescu a mărturisit că nu își poate da seama unde s-a produs ruptura și de ce au ajuns să se despartă, dar mărturisește că așa a fost cel mai bine pentru amândoi. 


Dacă aș putea să explic...nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

 
Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoar. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu, invitat în emisiunea „Xtra Night Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel