Antonia și Alex Velea, detalii neștiute despre începutul relației lor. Cum a pornit totul

Data publicării:
Antonia și Alex Velea, foto Instagram
Descriere foto: Antonia și Alex Velea, foto Instagram

Antonia și Alex Velea se pregătesc să ajungă în fața altarului, după ani buni în care au așteptat cu sufletul la gură acest moment. Cât de greu le-a fost la început?

Antonia și Alex Velea sunt un exemplu pentru multe cupluri de îndrăgostiți. Cei doi au trecut prin foc pentru a rămâne împreună, iar acum visul lor este pe cale să se îndeplinească. 


Antonia a pornit relația cu Alex Velea când încă era căsătorită cu fostul ei soț, Vincenzo Castellano cu care are o fetiță superbă. Cei doi au fost acuzați că au început relația în timp ce erau deja angajați în alte legături amoroase. 


În ciuda zvonurilor și acuzațiilor care au venit din exterior ei au mers mai departe și au demonstrat de-a lungul timpului cât de mult se iubesc. Împreună au doi copii minunați, pe Dominic și Akim. 


„A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun.


Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Am simțit chimie, atracție și a devenit în timp o relație, iubire.


Știam că oamenii judecă ușor, pe informații care erau speculate, nu pe informații reale, așa că asta a fost calea cea mai „ușoară, să ne ascundem.


Deși a fost extraordinar de greu să facem acest lucru. Important este că a trecut, că suntem fericiți, că suntem bine, că avem o familie frumoasă și că avem o relație solidă, cu multă iubire”, a spus Antonia pentru Viva!


Alex Velea declara în urmă cu ceva timp că începutul relației lor a fost unul dificil, deoarece oamenii îi acuzau că și-au clădit fericirea pe nefericirea altora, iar asta le-a afectat profund imaginea. 


„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel