Antonia și Alex Velea au plecat în vacanță în Maldive. Primele imagini din vacanța de lux a celor doi

Data publicării:

Antonia și Alex Velea și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacanță de vis. Ce mesaj le-a transmis Delia Matache?

Alex Velea și Antonia au lăsat toate grijile de acasă și au fugit pe meleaguri străine. Cei doi artiști au ales să plece într-o vacanță de lux, în Maldive. Peisajele sunt de vis, iar relaxarea la ea acasă. Antonia a postat deja primele imagini pe pagina de Instagram, acolo unde a primit foarte multe aprecieri, dar și multe mesaje. Delia Matache, deja cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii i-a lăsat Antoniei un comentariu, prin care îi transmitea că va merge și ea în vacanță: „Vin după tine”. 

 


Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă la început nimeni nu ar fi crezut în relație lor. Cei doi artiști au trei copii minunați și acum se pregătesc de nuntă. Anunțul a fost făcut chiar de Alex Velea care susține că după ce restricțiile împotriva virusului Covid-19 se vor mai relaxa, vor ajunge și în fața altarului. 

 


„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel