Antonia, sătulă să i se mai spună că este cea mai frumoasă artistă din România: „Gata! A înțeles lumea”

Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta spune că și-ar dori ca oamenii să vadă mai departe de frumusețea ei. 

Antonia se bucură de un succes imens pe plan muzical, dar de cele mai multe ori se simte neînțeleasă. Chiar dacă este mulțumită și recunoscătoare de frumusețea cu care s-a născut, aceasta și-ar dori ca uneori oamenii să vadă mai departe de trăsăturile ei fizice. 


Invitată în podcastul Aproximativ Discuții cu Gojira, Antonia a vorbit deschis despre carieră, răutățile oamenilor, relația cu Alex Velea și planurile pe plan muzical pentru anul care urmează. 


„A ajuns clișeicul „cea mai frumoasă, e frumoasă”. Mi-era mie rușine să citesc articole despre „cea mai frumoasă”. Părea la un moment dat că plătesc eu să se scrie despre mine așa ceva. Gata! A înțeles lumea. Când mai dădea lumea interviuri despre mine la concert: ce părere aveți? - e foarte frumoasă. Și eram: „mai și cânt, îți mai spun o glumă. Nu mă plâng. Sunt super mulțumită, dar e efortul puțin mai mult ca să zic”, a declarat Antonia în podcastul Aproximativ Discuții cu Gojira.  


Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz și au împreună cu doi băieți minunați. Cei doi au fost intens criticați la începuturile relației lor deoarece ambii veneau din alte relații. Cu timpul au demonstrat că iubirea lor este puternică și nimeni și nimic nu îi poate despărți. Ce spune Antonia despre lucrurile care i-au unit? 


„Mi-a plăcut foarte mult cum mă face să mă simt în prezența lui. Am apreciat foarte mult că este educat și avea maniere. Știu că sună foarte ciudat că imaginea lui e de băiat rău, dar de fapt m-am simțit super respectată și cred că e combinația perfectă între noi că de aia suntem împreună de aproape 10 ani, se fac anul viitor. Suntem foarte atrași unul de altul fizic, dar avem și foarte multe în comun, el iubește cum îmi place mie să iubesc, am învățat și multe din relațiile dinainte, fiecare cu fostul partener și am știut unde să lucrăm, unde am greșit și am aplicat în relația noastră”, a mai spus artista.  


Antonia are planuri mari pentru anul 2022 și spune că și-ar dori enorm de mult să scoată un album muzical. Pe partea de colaborări, artista susține că vrea să facă o piesă cu Delia, dar până acum nu au găsit timpul necesar pentru acest proiect muzical. 


„Cu delia (n.r. își dorește o colaborare muzicală). Mă rog de ea într-una. Ea e pe munți, la emisiuni, eu sunt cu copiii, cu treburile mele, niciodată nu ne nimerim. Își dorește ea să scrie piesa asta. Am tot vorbit de doi ani de treaba asta. Și a zis că vrea ea să o scrie și am zis „perfect, nicio problemă, dar hai să o facem”. Îmi doresc să fac, am zis că sunt doua idei în capul meu ori să cântăm ceva de dragoste sau să fie ceva funny (n.r. amuzant), cu energie că noi ne și strâmbăm, ne simțim bine”, a spus Antonia pe Youtube. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 ian 2022, 13:27 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience