Antonia, retrospectiva anului 2021. Artista a trecut prin momente delicate: "Nu a fost simplu din punct de vedere emoțional"

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Antonia a făcut o retrospectivă a anului 2021 și a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în acest an, care este pe final. 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes, cântăreața se mândrește și cu o familie superbă. Anul acesta, Antonia a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns în cele mai înalte topuri muzicale, dar cel mai important, a fost cerută în căsătorie de către omul pe care îl iubește necondiționat și care i-a oferit doi copii minunați. 

Cu toate astea, în anul 2021, vedeta a avut parte și de momente mai delicate. Într-un interviu recent, Antonia a făcut o retrospectivă a anului 2021 și a dezvăluit care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente prin care a trecut.

”2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!

De la 2022 îmi doresc şi mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări”, a declarat Antonia pentru Click!

 

Antonia urmează să se căsătorească cu Alex Velea

 

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel