Antonia, reacție dură la adresa criticilor: "Vedeți-vă de propriile voastre treburi"

Data publicării:
Antonia, instagram
Descriere foto: Antonia, instagram

Antonia este una dintre cele mai frumoase și de succes cântărețe din România, dar acest lucru nu pare să fie pe placul tuturor. Artista i-a pus la punct pe cei care o critică și le-a transmis un mesaj pe măsură.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Pe lângă sutele de oameni care o apreciază, Antonia atrage și invidia multora. Enervată la culme de comentariile răutăcioase a celor din jur, artista și-a exprimat în mod public gândurile cu privire la hateri.

„Unii oameni ar trebui să învețe să își vadă de treaba lor. Nimeni nu le-a cerut părerea. Nu îți place ceea ce face altcineva, asta e problema ta...nu te apuca să le strici bucuria doar pentru că ești tu frustrat. Ai propriul drum de urmat, doar al tău”, a scris Antonia pe rețelele de socializare.

De asemenea, Antonia a mărturisit faptul că anul acesta a fost unul greu atât pentru ea, cât și pentru familia ei și că trebuie să muncească pentru a putea avea grijă de cei mici, iar cei care critica sunt doar niște persoane pe care nu le suportă și pe care încearcă să le țină la distanță.

„Toată lumea se chinuie, încercând să mănânce și să câștige bani pentru propria familie, în special în acest an, în care a fost totul atât de greu. M-am săturat de toți acei oameni cu falsa lor „sinceritate”. Toți trebuie să mâncăm, eu nu vreau să-mi fie foame...Am copii, o casă, părinți și lista poate continua. Mai mulți bani, mai multe probleme! Vedeți-vă naibii de propriile voastre treburi, fiți cei mai „cool”, cei mai „sinceri”, noi vom face exact ceea ce trebuie să facem. Nu pot să suport oamenii care cred ei că le știu pe toate și simt nevoia să mă judece sau să-mi spună opinia lor, pe care nu am cerut-o, aceia sunt cei mai mari ipocriți. Când m-ați ajutat voi cu ceva în viața mea, de la carieră până la familie? Încercați să vă reparați pe voi înșivă! Practicați ce predicați, vă rog”, a mai adăugat Antonia.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel