Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirile lui Alex Velea: „Cu cea de-a treia sarcină m-am riscat”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia, dar și despre faptul că cei doi nu vor mai putea avea încă un copil. 

Antonia și Alex Velea au o familie superbă. Doi băieți, Dominic și Akim, dar și o fetiță, Maya, rezultată din prima căsătorie a cântăreței cu italianul Vincenzo Castellano, care locuiește cu tatăl său. Abia anul acesta a fost pronunțat divorțul dintre Antonia și fostul soț, după 7 ani, astfel că acum este posibil să își oficializeze relația cu Alex Velea. 

Recent, Alex Velea a dezvăluit faptul că Antonia nu va mai putea face copii. După 3 nașteri prin cezariană, medicii i-au interzis vedetei să mai devină mamă.

”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a povestit Alex Velea la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Urmează să se căsătorească

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Chiar dacă trăiesc de ani buni o frumoasă relație de iubire, cei doi nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu deoarece Antonia era încă căsătorită cu Vincenzo Castellano. 


Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 


Drama prin care trece Antonia
 

Distanța dintre ea și Maya, fetița pe care o are din mariajul cu Vincenzo, o macină teribil pe Antonia, care recent a mărturisit că îi este foarte greu să fie părinte de la distanță.

„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel