Antonia, moment penibil pe scenă. Ce a putut să zică. Bobonete: „Nu cred!”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit care au fost cele mai penibile momente trăite pe scenă.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară. Este frumoasă, are o voce inconfundabilă și se bucură de un succes uriaș în cariera muzicală. Artista este apreciată de mii de oameni, iar dovada stă în numărul de persoane care o urmăresc pe conturile de socializare. 

Antonia, mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

De-a lungul timpului, Antonia a urcat pe mii de scene, unde s-a bucurat de aprecierea fanilor. Cu toate acestea, artista a avut și unele experiențe mai puțin plăcute, însă a trecut cu brio peste ele. Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, partenera de viața a lui Alex Velea a vorbit despre cele mai penibile momente trăite pe scenă.

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil”, a spus Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

Mihai Bobonete a subliniat că astfel de momente neplăcute sunt inevitabile și că a trecut și el prin asta. El a explicat că nu este vorba de o acțiune voită din partea artistului. Actorul a adăugat că, de multe ori, problemele tehnice, precum bateriile neînlocuite de către organizatori, pot fi cauza acestor incidente.

„Asta se întâmplă. Mi s-a întâmplat și mie, dar nu e o chestie voită. Te simți penibil, dar nu este din cauza ta. Dacă organizatorul nu a schimbat bateriile... Asta e o chestie tehnică”, a precizat Mihai Bobonete.

Te-ar putea interesa și: Antonia, agresată pe scenă, în timpul unui concert: „Mulți au avut grijă să îmi arate că nu mă plac”

„Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva”

Antonia a povestit cum, la un moment dat, s-a adresat publicului spunând „Bună seara, Timișoara”, deși nu era în Timișoara, ci în alt oraș. Artista a recunoscut că a fost o situație extrem de penibilă și că nu a reușit să rostească complet numele orașului, oprindu-se după primele silabe. În încercarea de a acoperi gafa, a făcut semne către microfon, sugerând că acesta nu funcționează. Ulterior, a continuat să spună orașul, încercând să-și revină din momentul stânjenitor.

„Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

„Și ce au zis? «A venit asta. Nici măcar nu știe unde e»”, a spus Mihai Bobonete.

„De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a adăugat cântăreața.

„Nu cred! Ți-a venit asta pe loc. Te-ai scos”, a precizat Mihai Bobonete.

„M-am scos că mi-a venit să zic asta. M-am scos bine, cred, sper”, a mai spus artista în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete.

Citește și: Antonia, marcată de moartea bunicului ei. Artista a aflat cumplita veste, înainte să urce pe scenă: „Eram praf” Cum o ajută Alex Velea să treacă peste momentele greleGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel