Antonia, mesajul cu care și-a emoționat fanii: „Și eu sunt o victimă. Altfel nu eram aici cu voi”

Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia a început anul cu un mesaj motivațional pentru fanii ei.

Antonia a postat pe Instastory un mesaj care i-a sensibilizat urmăritorii. Vedeta îi îndeamnă să se bucure de viață și să nu mai pună așa mult preț pe rețelele de socializare, pe ce crede lumea. Mai mult, ea atrage atenția că nu toți cei care te urmăresc online îti vor binele, atfel că împărtășirea vieșii private poate aduce o energie negativă din partea oamenilor care nu te plac. 

 „Postează doar ce vrei tu să se vadă. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rău. Dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și îți trimit energii negative. Măcar găsiți un echilibru. Adevărul e că ne-am cam trippat pe treaba asta. Trăim pentru alți oameni. Să vadă lumea ce facem, și eu sunt o victimă…altfel nu eram aici cu voi, pe story… Dar vreau să găsesc un echilibru. Asta este părerea mea, nu înseamnă că am dreptate, asta simt eu. Morala poveștii este: Keep your stuff private! (Păstrează-ți lucrurile private)”, a fost mesajul Antoniei pe Instastory.

 

Cum a ajuns Antonia celebră


Antonia se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii și are o familie minunată. Este mamă a trei copii, iar frumusețea și silueta demnă de invidiat o clasează în topul celor mai frumoase femei din România. 


S-a născut pe 12.04.1989, la București. Părinții au decis însă să se mute din România, așa că la 5 ani, pleacă în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa și cu tatăl adoptiv, unde râmâne până la vârsta majoratului. 

A început lecțiile de canto la vârsta de doar 9 ani și a urmat liceul în Las Vegas. Și-a făcut debutul cu o carieră de model, dar marele ei vis era să ajungă o artistă cunoscută. 


Întoarcerea în România i-a asigurat succesul pe plan muzical. Prima ei piesă s-a intitulat „Roses on Fire”, urmată de hit-ul „Morena”.

Drumul ei către succes nu a fost ușor, mai ales după ce în presă s-a aflat despre relația ei cu Alex Velea, pentru care a fost pusă la zid. 

 
Chiar artistul a mărturisit recent că relația cu Antonia i-a afectat destul de mult imaginea și cariera în acea perioadă. 

 
„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.


Antonia a avut parte de un divorț răsunător cu fostul ei soț, care a durat 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nune, Maya Rosaria Castellano. Relația artistei cu afaceristul italian nu a mers. Cei doi s-au despărțit iar Antonia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii:  Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.


Divorțul de Vincenzo Castellano s-a încheiat abia în 2020, din cauza proceselor dificile pe care le-au avut. Artista are acum libertatea de a se căsători cu iubitul ei, Alex Velea, după 7 ani de relație. 

 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel