Antonia, mesaj ACID pe rețelele de socializare. Cine a supărat-o pe frumoasa vedetă: „E clar că ai o mică obsesie”

Data publicării:
Antonia, captură YouTube
Descriere foto: Antonia, captură YouTube

Antonia, un nou conflict pe rețelele de socializare. Ce mesaj i-a transmis artista unei cunoștințe mai vechi?

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta se bucură de aprecierea fanilor din mediul online, unde este foarte activă și le împărtășește acestora toate momentele din viața ei de mamă și artistă. 


Chiar dacă este apreciată de mulți oameni, Antonia se luptă zilnic cu răutățile oamenilor și cei care o jignesc atât pe ea, cât și pe familia ei. 


Fiind atât de activă pe Instagram, aceasta a observat cum o cunoștință mai veche o blochează și o deblochează constant. Chiar dacă nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest subiect, Antonia i-a transmis un mesaj acid la InstaStory. 


"E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant. Fato, am plecat din Vegas de ani de zile... Ești toxică! Te rog, fă-te bine!", a postat Antonia pe pagina ei de Instagram.


Antonia s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a povestit că a început să cocheteze cu modelling-ul.


Antonia a mărturisit că avea în jur de 9 sau 10 ani. Totodată, ea a precizat că își cheltuia doar o parte din sumă, iar cealaltă o punea deoparte. Părinții au îndemnat-o mereu să facă asta, în cazul unor situații neașteptate.


„Când eram mică, mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani.


Eram copil-model. Dar câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place', a povestit Antonia, în cadrul podcast-ului lui Gojira.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel