Antonia, la un pas să ajungă pe mâna poliției: „A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”

Data publicării:
Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete
Descriere foto: Captură video: YouTube/DA BRAVO! by Mihai Bobonete

Antonia a fost invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că a furat de două ori în viața ei. Mai mult, artista a recunoscut că era să ajungă la pușcărie.

Antonia este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, ea a reușit să câștige simpatia publicului datorită melodiile sale de succes, dar și talentului pe care îl are în domeniul muzical. Artista este mereu sinceră și asumată, motiv pentru care nu s-a fericit niciodată să spună lucrurilor pe nume. 

Invitată în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete, Antonia și-a adus aminte de două întâmplări mai puțin plăcute din viața ei, dar din care a scăpat fără să pățească nimic. Mai exact, atunci când era copil, artista a intrat împreună cu niște prietene nepotrivite într-un magazin de bijuterii și pentru a fi pe placul lor și a se integra grupului, Antonia s-a decis să fure o bijuterie și apoi să plece cu ea din magazin ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu după mult timp, cântăreața a simțit că este urmărită, s-a speriat și a aruncat bijuteria în coșul de gunoi.

„Am furat de două ori în viața mea și era să mă prindă. Când te duci în mall sunt insulițe din alea pe mijloc și era un magazin de bijuterii. Eram copil și aveam niște prietene nepotrivite și ca să fiu cool am zis că ce ușor ar fi să fac așa și să plec. Am făcut-o și am simțit că ne urmărește o doamnă de acolo.

Venea spre noi. M-am speriat foarte tare. Eu eram un copil cuminte, îmi era frică de părinții mei. Era prima dată în viața mea. Mi-a fost frică pentru că ne urmărea din ce în ce mai repede și l-am aruncat la gunoi și după am plecat”, a mărturisit Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie”

A doua oară, aproape că ajunsese să fie prinsă, însă de această dată era doar complice la furt. Chiar dacă nu a furat ea, Antonia recunoaște că a fost implicată și s-a simțit extrem de speriată de eventualele consecințe.

„A doua oară era să mă duc direct la pușcărie. Am fost cu o prietenă și ea a furat haine. Nu știu cum făcea. Se ducea să le probeze și le punea unele peste altele. A bipuit și mi-a fost foarte frică. Eu consider că am ajutat-o că am stat lângă ea, dar n-am furat eu”, a mai spus Antonia.

Mărturisiri despre cele mai penibile momente trăite pe scenă

În cadrul podcastului, Antonia a vorbit și despre cele mai penibile momente pe care le-a trăit pe scenă de-a lungul carierei sale. Artista a rememorat un incident în care microfonul nu a mai funcționat în timpul unui concert, recunoscând că a fost un moment jenant și deranjant pentru ea. Mai mult, ea a povestit și despre o altă întâmplare, atunci când, în timpul unui spectacol, s-a adresat greșit publicului, spunând „Bună seara, Timișoara”, deși se afla în alt oraș. 

„Nu îmi amintesc, dar sigur a existat un moment penibil. Pe scenă am avut multe, în timpul concertului, cum ar fi că nu mai mergea microfonul în timp ce cântam. E penibil. Te simți penibil.

Am spus ceva la un moment dat. Nu știu unde eram și am zis «Bună seara, Timișoara», dar nu era Timișoara, eram altundeva. A fost foarte penibil. De fapt nici măcar nu am apucat să spun Timișoara, am zis «Bună seara, Ti...» și m-am oprit. Am arătat spre microfon să spun că nu mă mai aud. Apoi m-am prefăcut că îl pornesc și am spus orașul, ca și cum nu mergea microfonul”, a precizat Antonia în cadrul podcastului „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel