Antonia, în lacrimi la „Chefi la Cuțite”. Ce așteptări avea vedeta din partea lui Alex Velea: „M-ai chemat aici să mă ceri de nevastă”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, captura foto Youtube/ sursa Chefi la Cuțite

Antonia și Alev Velea au făcut spectacol în emisiunea „Chefi la Cuțite”. Cei doi artiști au surprins pe toată lumea cu talentul lor în bucătărie. 

Antonia și Alex Velea au vrut să demonstreze că nu sunt talentați doar pe scenă, ci și în bucătărie. Tocmai de aceea au decis să meargă în emisiunea „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 pentru a demonstra de ce sunt în stare. Cei doi îndrăgostiți se potrivesc de minune și în bucătărie, unde se completează reciproc. Chiar dacă au venit pentru a le arăta juraților cât de bine știu ei să gătească, Antonia a avut alte așteptări din partea iubitului. Vedeta credea că va primi inelul de logodnă. 


„Acum o să mă întrebe dacă am pregătit inelul că în ultimul timp mi-a făcut gluma asta că „Știu că o să mă ceri de nevastă, știu! De asta m-ai chemat la emisiune! Unde e ? La cameraman e inelul? Te rog eu frumos nu-mi făce asta”, a spus Alex Velea la Chefi la cuțite.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel