Antonia, dezvăluiri inedite din copilărie. Cum și-a câștigat artista primii bani: „Când eram mică, mama m-a dus la o...”

Data actualizării: | Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Antonia a dezvăluit cum și-a câștigat primii bani și la ce vârstă. 

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbizul românesc. Vedeta a cucerit milioane de oameni cu vocea sa, iar piesele ei au ajuns întotdeauna în topurile muzicale. Cu toate astea, se pare că Antonia s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă. Recent, artista a dezvăluit cum a câștigat primii săi bani, dar și ce vârstă avea. Aceasta a povestit că a început să cocheteze cu modelling-ul.

Cea care a dus-o la școala de modelling a fost chiar mama sa. Deși nu își aduce aminte exact, Antonia a mărturisit că avea în jur de 9 sau 10 ani. Totodată, ea a precizat că își cheltuia doar o parte din sumă, iar cealaltă o punea deoparte. Părinții au îndemnat-o mereu să facă asta, în cazul unor situații neașteptate.

 

„Când eram mică, mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani.

Eram copil-model. Dar câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place', a povestit Antonia, în cadrul podcast-ului lui Gojira.

 

Ce sumă de bani încasează Antonia pentru doar 40 de minute de cântat

 

Pe lângă viața de mămică, Antonia este foarte solicitată pentru concerte și evenimente. Artista muncește din greu pentru a șe oferi copiilor săi un trai bun. Din acest motiv, tarifele pe care le are vedeta pentru câteva minute de cântat sunt destul de mari.

Mai exact, Antonia câștigă între 3000 și 5000 de euro pe un singur recital de 40 de minute.

„Antonia câștigă 3.000 de euro în cluburi și 5.500 de euro, la petrecerile corporatiste, pentru un recital de 40 de minute, sume la care se adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani.

Din micile reclame de pe conturile sociale, se pot câștiga sume cuprinse între 250 de euro și 1.500 de euro, vedetele trăind din aceste contracte, în pandemie, când concertele sunt mai puține ca în alți ani”, a declarat un organizator de spectacole pentru impact.ro

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience