Antonia, dezamăgită de cele mai dragi persoane. Artista a răbufnit: „Nu mi se pare uman”

Data publicării:
Alex Velea și Antonia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Alex Velea și Antonia, sursa foto Instagram

Antonia se simă ranită, dezamăgită și chiar trădată de prieteni. Ce a pățit iubita lui Alex Velea?

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes și de o familie minunantă, Antonia nu stă prea bine la capitolul prieteni. Artista a mărturisit că se simte dezamăgită deoarece anumite persoane s-au răcit și relațiile nu mai sunt cum erau altădată. 


Frumoasa cântăreață le-a transmis fanilor de pe Instagram un mesaj foarte profund despre relațiile dintre oameni. Chiar dacă nu a vorbit despre ceea ce a supărat-o pe ea, Antonia le-a dat tuturor de înțeles că anumite prietenii s-au stricat în ultima perioadă. 


„Îmi doresc să vă spun cât de import este să ne ajutăm unul pe altul. Din păcate, în zilele noastre, este din ce în ce mai greu să găsești un prieten. Ok, am înțeles treaba asta cu n-ai nevoie de nimeni, n-ai nevoie de prieteni, trebuie să te protejezi într-adevăr, să nu-ți faci prieteni aiurea, doar să nu fii singur, pentru că ajungi să fii dezamăgit sau să te rănească cineva. Dar nu mi se pare uman să devenim din ce în ce mai reci. 


Am ajuns să fim prea pentru noi și eu una nu sunt de acord cu așa ceva. Nu vreau să intru în detalii și să vă spun ce am făcut eu la viața sau ce am făcut acum o săptămână chiar, dar când ne ajutăm unul pe altul este un sentiment foarte frumos și pur și simplu nu te simți singur. Așa că dacă vedeți pe cineva care are nevoie de ajutor și nu neapărat financiar, mă refer, sufletesc, vorbiți cu persoană aceea, fiți acolo pentru ei”, a mărturisit Antonia pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel