Antonia, detalii inedite din relația cu Alex Velea: "De multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne"

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Antonia a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Velea. Cei doi au împreună doi băieți.

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și urmează să ajungă și în fața altarului. Cei doi artiști au împreună doi băieți, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Antonia mai are o fetiți, Maya, din prima căsătorie, dar care a rămas în grija fostului său soț.  Recent,  Antonia, în vârstă de 32 de ani, a fost invitată în ultimul episod al podcastului „Aproximativ Discuţii” cu DJ Gojira pe canalul de YouTube HappyFish, acolo unde a vorbit relația pe care o are cu tatăl băieților ei. Antonia a mărturisit că lurul pe care îl iubește cel mai mult la Alex Velea este bunul simț.

”Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, că ce frumos din partea lui Alex că a salutat, salută chiar și femeia de serviciu”, a povestit Antonia.

 

Artista a declarat că Alex Velea a învățat-o cum să fie un om mai bin, iar alături de el a simțit dragostea adevărată. 

”El m-a învățat foarte multe lucruri bune. El m-a învățat să fiu și mai bună, întotdeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare, îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care mă iubește”, a declarat cântăreața.

 

Totodată, artista susține că este foarte norocoasă pentru că are lângă ea un bărbat  ca Alex Velea.

”De multe ori primește complimente că ce norocos e Alex. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos”, a mai spus ea.

 

Antonia, retrospectiva anului 2021

 

 

 Anul acesta, Antonia a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns în cele mai înalte topuri muzicale, dar cel mai important, a fost cerută în căsătorie de către omul pe care îl iubește necondiționat și care i-a oferit doi copii minunați. 

Cu toate astea, în anul 2021, vedeta a avut parte și de momente mai delicate. Într-un interviu recent, Antonia a făcut o retrospectivă a anului 2021 și a dezvăluit care au fost cele mai frumoase, dar și cele mai grele momente prin care a trecut.

”2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit!

De la 2022 îmi doresc şi mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări”, a declarat Antonia pentru Click!

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel