Antonia dă de pământ cu publicul răutăcios. Ce mesaj a transmis artista: „La sfârșitul zilei, sunt recunoscătoare”

Data publicării:
Antonia, foto Instagram
Descriere foto: Antonia, foto Instagram

Cântăreața a transmis un mesaj dur oamenilor care o critică.

Antonia, celebra cântăreață, recunoscută și după colaborările ei faimoase, a fost subiectul media pentru mesajul dur adresat publicului larg, în special celor care răspândesc zvonuri despre ea fără să cunoască situația de ansamblu.

„Sunt pur și simplu triști și ofticați”

Artista se plânge de faptul că oamenii inventează „chestii” despre ea sau situația ei. Aceasta sugerează  că mulți oameni ar avea ceva personal cu ea și că scopul este să facă pe mai mulți să poarte același sentiment. Printre zvonurile criticate de artistă pot fi menționate scenariile false care sunt răspândite în media sau că s-ar spune lucruri îngrozitoare. De asemenea, Antonia îndeamnă fanii să o întrebe pe ea orice nelămurire cu privire la aceste informații în loc să răspândească fakenews-urile, spunând că le va răspunde. Aceasta aseamănă actuala situație cu unul dintre scenariile liceenilor, unde se formează „găști” care pun ținte în sala de curs.

„Nici nu mai țin minte de câte ori oamenii au inventat chestii despre, doar pentru că mă urăsc sau doar ca să-i facă pe alții să mă urască, tot felul de scenarii false, că s-a spus despre mine nu mai știu ce. Vreți să știți adevărul, atunci întrebați-mă pe mine, și o să vă spun totul. Este chiar trist, pentru că mulți oameni țin în ei atâta ură, furie și, evident, invidie, însă de fapt sunt pur și simplu triști și ofticați. Nu știu care e problema lor, dar oamenii inventează atâtea mizerii despre mine, este o nebunie de-a dreptul. E ca și cum ar fi în liceu, formează fiecare câte o gașcă și decid să urască aceeași persoană, dar asta e, au intenții rele”, a spus artista conform elle.ro.

Artista s-a resemnat

Antonia, după cum știm, obișnuia să dea curs acestor zvonuri cu intenția de a le scoate la lumină în eventualitatea unor fakenews-uri. Această dorință pornea mai ales din simțul justițiar interior acesteia. Cu toate acestea, artista a oprit această activitate întrucât îi creează o stare de disconfort avansată, punând accentul și pe caracterul matur al sinelui ei. Până la urmă, vedeta s-a resemnat și a abordat o altă strategie, invocând faptul că nu o mai afectează sau nu îi mai pasă , mai ales când vede anumite persoane că nu depun niciun efort în această privință.

„Înainte obișnuiam să dau explicații pentru că simțeam că nu este corect ce se întâmplă, faptul că cineva are atâtă ură față de mine. Acum, însă, nu mai fac așa ceva, pentru că îmi dă o energie negativă, sunt un om matur. Am ajuns într-un punct în care am învățat să accept și să fac față acestor situații și nici nu îmi mai pasă de astfel de lucruri. Am lăsat totul în urmă și m-am obișnuit cu faptul că oamenii o să inventeze mizerii despre mine. În general sunt de părere că aproape orice situație poate fi gestionată și sunt deschisă să rezolv astfel de lucruri, dar când văd că persoana respectivă nu depune niciun fel de efort, îmi dau seama că nu le pasă și le place să mă urască, se hrănesc cu așa ceva. La sfârșitul zilei, sunt recunoscătoare pentru familia mea, copiii mei, prietenii mei, care nu sunt mulți, dar acei oameni contează. Nu pot controla ceea ce fac și comentează ceilalți. Nu sunt perfectă, am spus lucruri, am avut opinii, unele dintre ele greșite, și mi-a părut rău”, a mai zis vedeta conform elle.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel