Antonia, criticată dur de fani: "Nu te simți ca o falsă?". Ce le-a atras atenția urmăritorilor ei

Data publicării:
Sursa foto: Antonia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Antonia, Instagram

Antonia a primit comentarii negative din partea fanilor, care o acuză de falsitate.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, acest lucru fiind susținut de extrem de multe persoane de la noi din țară. Cu toate că vedeta arată impecabil chiar și fără machiaj, afișându-se deseori în aceste ipostaze, artista nu scapă nici ea de critici. Recent, un urmăritor i-a reproșat faptul că este o persoană falsă și că ar trebuie să fie mai naturală. Extrem de deschisă cu fanii ei, Antonia a făcut public mesajul, dându-i și replică acestui comentariu negativ.

"Fata cât mai ai de gând să porți extensiile alea lungi din capul tău? Nu te simți ca o falsă? Totuși au trecut niște ani, este momentul să fii tu!", este mesajul primit de Antonia în mediul online.

Ce a răspuns Antonia

Vedeta este extrem de mulțumită de aparițiile sale și, în același timp, foarte asumată și cu fizicul ei. Tocmai din acest motiv, i-a dat imediat replică celui care a criticat-o. Aceasta i-a spus că părul ei este natural și nu este vorba despre extensii, așa cum cred oamenii, ci doar apelează la aceste metode câteodată, când filmează pentru proiectele muzicale.

"Părul meu este real. Real 100%. Este fake uneori în ședințe foto și în videoclipuri. Calmează-te, femeie!", a fost replica dată de Antonia pe Instagram.

Ce spune artista despre relația cu Alex Velea

Antonia și Alex Velea se bucură de o poveste frumoasă de dragoste de aproximativ 10 ani. Scânteia dintre cei doi este la fel de aprinsă și acum, ca la început, însă cei doi fac eforturi foarte mari pentru acest lucru. Romantismul și gesturile mici stau la baza relației lor.

"Chiar sunt răsfățată de băieții mei, sunt super norocoasă din acest punct de vedere. Bine, Alex mă surprinde cu flori și cadouri, chiar și fără o ocazie specială. Dar de fiecare dată când este o ocazie specială, îmi aduce flori, copiii îmi pregătesc felicitări, cadouri, sunt momente frumoase și speciale care îmi amintesc de fiecare dată cât sunt de binecuvântată cu o familie atât de frumoasă în care ofer și primesc multă iubire în fiecare zi.", a declarat Antonia, potrivit ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel