Antonia, complet GOALĂ pe internet. Fanii au putut vedea ceea ce numai Alex Velea poate atinge

Data actualizării: | Data publicării:

Antonia a renunțat la haine și s-a lăsat fotografiată complet goală.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din lume și nu o spunem noi. Aerista a fost chiar inclusă, ani la rând, în topul celor mai frumoase femei din lume. Pe lângă chipul de păpușă și vocea de zeiță, artista are un trup perfect sculptat, pe care nu ratează ocazia să îl lase admirat. 


Deși este mamă a trei copii, artista arată impecabil și își lasă fanii să admire ceea ce numai Alex Velea poate atinge. Antonia a renunțat la inhibiții și la haine și s-a lăsat fotografiată complet goală, spre deliciul internăuților. 


La 1,75 m înălțime, cântăreața a lucrat la model în SUA, înainte de a începe cariera muzicală. Evident, ar fi obținut un succes la fel de mare și din acea postură, dacă ne uităm la atuurile cu care a înzestrat-o mama natură. 

 

A apelat la medicii esteticieni


S-a născut frumoasă, înaltă și cu forme perfecte, însă, la capitolul bust, Antonia a dorit să mai lucreze. Astfel că a ajuns pe mâna medicilor esteticieni, care i-au transformat bustul într-unul mai voluminos. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel