Antonia, apariție provocatoare în costum de baie. Cum arată artista după trei nașteri/ FOTO

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Antonia a ridicat temperatura în termometre cu utima apariție, în costum de baie. Fanii au reacționat imediat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete din România și nu e de mirare că imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane.

Recent, Antonia a plecat într-o vacanță de vis. Aceasta a împărtășit cu fanii mai multe fotografii cu peisajele spectaculoase, însă ce le-a atras atenția în mod deosebit au fost fotografiile cu artista îmbrăcată în costum de baie.

Deși este mamă a trei copii, Antonia are un corp de invidiat și nu ezită să își pună formele perfecte în evidență ori de câte ori are ocazia. Fanii sunt impresionați de felul în care arată artista, motiv pentru care o asaltează în permanență cu complimente care mai de care.

La vederea fotografiilor, fanii artistei au asaltat-o pe aceasta cu sute de comentarii în care o felicită pentru felul în care arată.

 ”Cea mai sexy femeie de pe planetă”, ”Nu e prea reușită poza. Prea multă masă musculară”, ”Ești super sexy”, ”Atât de frumoasă”, ”Arăți ca o sumu”, ”Pur și simplu frumoasă”, ”Frumoasă foc”, ”Super hot și sexy”, ”Fabuloasă”, ”The Best Ești super”, ”Arăți minunat”, ”Ai fost mereu o femeie frumoasa, insa…incepi sa iti pierzi feminitatea… prea multi muschi, pacat!!!”, ”Ești o femeie superbă”, ”Arați ca un bărbat …păcat ca ești foarte frumoasa”, ”Perfectă”, sunt o mică parte dintre mesajele primite de vedetă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

 

Antonia nu mai poate face copii

 

 

Antonia și Alex Velea au o familie superbă. Doi băieți, Dominic și Akim, dar și o fetiță, Maya, rezultată din prima căsătorie a cântăreței cu italianul Vincenzo Castellano, care locuiește cu tatăl său. Abia anul acesta a fost pronunțat divorțul dintre Antonia și fostul soț, după 7 ani, astfel că acum este posibil să își oficializeze relația cu Alex Velea. 

Recent, Alex Velea a dezvăluit faptul că Antonia nu va mai putea face copii. După 3 nașteri prin cezariană, medicii i-au interzis vedetei să mai devină mamă.

”Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia, nu mai. Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar Slavă Domnului Akim e bine”, a povestit Alex Velea la Xtra Night Show de la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel