Antonia, apariție INCENDIARĂ. Artista s-a pozat pe jumătate goală

Antonia a postat o poză pe rețelele sociale, unde și-a pus în evidență silueta de invidiat.

Antonia a depășit orice tipare, prin ultima ei apariție de pe rețelele de socializare. Chiar dacă vedeta și-a obișnuit fanii prin postările sexy, în cea mai recentă poză aceasta a lăsat la o parte orice inhibiție, pozând pe jumătate goală. Alex Velea are într-adevăr cu ce se mândri, pentru că partenera sa are un fizic de invidiat, care a strâns peste 100.000 de reacții pozitive, în mai puțin de 24 de ore. Fotografia artistei a fost și extrem de share-uită de către alte persoane pe story.

MOTIVUL pentru care Antonia nu mai apare atât de des la televizor

Antonia a dezvăluit, acum ceva timp, motivul pentru care, în ultima perioadă, a refuzat să mai apară pe micile ecrane. Vedeta spune că a dezvoltat o stare de anxietate și se teme foarte mult să nu greșească din cauza faptului că a fost, în multe ocazii, victima bullying-ului. Vedeta a avut parte de astfel de manifestări chiar dacă a explicat în repetate rânduri care este motivul pentru care mai face greșeli de vorbire.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. ‘Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba’. Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși.

Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simplu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândească: ‘Aha, i-am spus-o. Proasta'”, a scris Antonia pe Instagram, potrivit Elle.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 apr 2022, 17:11 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience