Antonia a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță. De la ce a pornit totul: ”Obsesia domnului de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej”

Data publicării:

Antonia l-a pus la zid pe Cătălin Măruță. Artista i-a transmis un mesaj dur prezentatorului TV, în văzul tuturor.

În showbizul românesc a izbucnit un nou scandal. Antonia nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță, după ce acesta ar fi menționat de mai multe ori numele artistei și al lui Alex Velea, în cadrul emisiunii sale. Recent, Antonia a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa lui Cătălin Măruță, pe care îl acuză că ar face orice pentru a face audiență.

Sătulă de acest lucru, Antonia le-a mărturisit fanilor că prezentatorul TV ar fi creat o obsesie pentru ea și Alex Velea, care se transformă ușor-ușor într-o campanie de denigrare a numelui lor.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Antonia a mărturisit că nu înțelege de ce Cătălin Măruță o menționează mereu pe ea și Alex Velea în cadrul emisiunii pe care o moderează, în contextul în care sunt extrem de multe vedete despre care ar putea să vorbească.

”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a mai spus Antonia



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel