Antonia a izbucnit în lacrimi. Artista, pusă la zid de către internauți că nu și-a botezat copiii: ”Mă judeca lumea, îmi spunea că o să ard în iad” /

Antonia, captură YouTube
Descriere foto: Antonia, captură YouTube

Antonia a trecut prin momente grele și a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Cu ochii în lacrimi, artista a dezvăluit motivul pentru care băieții săi nu au fost botezați până acum.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, de-a lungul timpului artista a trecut prin multe greutăți. Recent, frumoasa vedetă a vorbit în cadru unui podcast despre problemele cu care s-a confruntat. În urmă cu câțiva ani, Antonia a decis să divorțeze de fostul soț cu care are și o fetiță. Cu toate astea, abia în acest an divorțul s-a pronunțat și ea o femeie liberă din punct de vedere legal.

 

Artista a izbucnit în plâns când a venit vorba despre cei doi băieți cu care îi are cu Alex Velea. Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu i-a botezat până acum pe micuți. Potrivit acesteia, ea în continuare purta numele de familiei al fostului ei soț, Vincenzo Castellano, iar cei mici de asemenea au luat numele bărbatului, deși erau ai lui Alex Velea.

Totodată, Antonia a precizat că a fost criticată de nenumărate ori pe rețelele de socializare din cauza faptului că nu și-a botezat cei doi băieți. 

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de aziPentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

 

 

Antonia urmează să se căsătorească cu Alex Velea

 

Pentru Alex Velea și Antonia așteptarea a luat sfârșit. Chiar dacă trăiesc de ani buni o frumoasă relație de iubire, cei doi nu au putut să își unească destinele în fața lui Dumnezeu deoarece Antonia era încă căsătorită cu Vincenzo Castellano. 


Imediat după ce Antonia a anunțat că procesul de divorț dintre ea și primul soț a ajuns la final, Alex Velea a cerut-o în căsătorie și a filmat întreg momentul. 


”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show.


Alex Velea a dezvăluit că nu își doresc o nuntă cu mulți invitați deoarece își doresc să poată comunica cu toată lumea și să fie un momente special. Artistul spune că vrea ca evenimentul să fie pe plajă, cu briza mării și totul să fie într-un decor de vis. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 noi 2021, 16:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience