Antonia a ajuns pe perfuzii. Ce s-a întâmplat cu artista: "M-am tăiat..."

Data publicării:
Sursa foto: Antonia, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Antonia, instagram/ colaj foto

Antonia și-a îngrijorat fanii după ce s-a fotografiat pe patul de spital. 

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Încă de la primele ore ale dimineții, Antonia a povestit că s-a tăiat la deget. 

"M-am tăiat la deget. (...) Asta da activitate. Sănătatea pe primul loc”, a scris artista, pe contul său de Instagram.

Ulterior, artista s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie. Din fericire, nu este vorba de o problemă gravă. Mai exact, Antonia și-a administrat un complex de vitamine pentru imunitate pentru a face față în continuare epuizării.

Antonia se îmbracă de la Second Hand

Antonia esta una dintre cele mai cool artiste ale momentului. Vedeta este un trend setter și mulți se inspiră din look-urile pe care aceasta le afișează pe rețelele de socializare. Deși a strâns o avere din muzică, artista mărturisește că obișnuiește să își cumpere haine de la magazinele second hand. 

„În mare, îmi place să fiu sport, mă simt cel mai bine sport și lejer, dar îmi place să fiu și feminină, știu că mulți oameni mă preferă feminină. Eu mă simt cel mai bine sport, în trening. Nu mai am loc de haine, că are și Alex haine multe. Hainele de la băieți le refolosesc. Eu iau și haine de la locuri vintage și de la second-hand, care mi se par mai cool”, a spus cântăreața în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1.

Antonia a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu a mai apărut la televizor: 

 în ultima perioadă, a refuzat să mai apară pe micile ecrane. Vedeta spune că a dezvoltat o stare de anxietate și se teme foarte mult să nu greșească din cauza faptului că a fost, în multe ocazii, victima bullying-ului. Vedeta a avut parte de astfel de manifestări chiar dacă a explicat în repetate rânduri care este motivul pentru care mai face greșeli de vorbire.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. ‘Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba’. Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși”, a scris Antonia pe Instagram.

"Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate"

Vedeta spune că s-a săturat să fie jignită și catalogată greșit, de fiecare dată când greșește. Aceasta s-a arătat a fi foarte dezamăgită de răutatea oamenilor, care nu știu decât să-i adreseze cuvinte urâte. Tocmai din acest motiv, Antonia refuză să-și mai facă publice opiniile.

„Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simplu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândească: ‘Aha, i-am spus-o. Proasta'”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel