Anthony Hopkins, jumătate de secol de când și-a învins cel mai mare viciu. Sfatul actorului pentru tinerii care se confruntă cu aceeași problemă

Data publicării:
Anthony Hopkins, DC NEWS
Descriere foto: Anthony Hopkins, DC NEWS

Anthony Hopkins a sărbătorit o jumătate de secol de când și-a învins cel mai mare viciu. Cu această ocazie, celebrul actor le-a transmis fanilor și un mesaj motivațional.

Actorul Anthony Hopkins a sărbătorit 45 de ani de când a renunțat la cel mai mare viciu al său: alcoolul. Cu această ocazie specială, acesta le-a transmis fanilor, în special celor tineri, care se confuntă cu aceeași problemă, un mesaj menit să îi facă pe aceștia să înțeleagă că nimic nu este imposibil și că ai nevoie de ambiție pentru a reuși. 

Actorul a publicat pe rețelele de socializare un filmulet în care și-a exprimat gândurile și viziunea asupra viciului cu care se confruntă tot mai mulți oameni. Acesta a mărturisit că în momentul în care s-a lăsat de alcool a avut o revelație.

"În urmă cu 45 de ani, astăzi, am avut o revelație. Mă îndreptam spre dezastru bându-mi mințile. Am primit un mic mesaj care spunea << Vrei să trăiești sau să mori? >> Și am vrut să trăiesc", a spus Anthony Hopkins în filmulețul postat pe rețelele de socializare.

Deși a recunoscut că s-a confruntat cu momente dificile în lupta cu alcoolul, actorul britanic, care a interpretat rolul celebrului "Hannibal", în filmul "Tăcerea mieilor", le-a transmis un mesaj optimist fanilor care se confruntă cu același viciu.

"Astazi este maine despre care erai atat de ingrijorat ieri. Voi, tinerii, rezistati! Nu renuntati, continuati sa luptati, fiti indrazneti si forte marete va vor veni in ajutor", a mai adăugat aceasta.

Actorul, care va împlini în ultima zi a anului 83 de ani, a încheiat mesajul cu o urare de bine pentru noul an: "Un an nou fericit!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel