Anotimpul, datele și efectele astrologice ale fiecărui semn zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Vlad Deep
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Vlad Deep

Mulți dintre noi întreabăm "Care este zodia ta?" atunci când întâlnim o persoană nouă, pentru a ne da seama cine este și cum este personalitatea ei. Deși cei mai mulți dintre noi ne cunoaștem semnele zodiacale, care, din punct de vedere tehnic, sunt semnele noastre solare, există mult mai mulți factori astrologici care îți influențează personalitatea și horoscopul.

Berbec: 21 martie - 19 aprilie

Sezon: Primăvara

Element: Foc

Guvernat de: Marte

Guvernează: Capul

Simbol: Berbecul

Primăvara este un nou început și momentul în care creația renaște și prinde din nou viață. Gândiți-vă la un copil tânăr, plin de energie și... greșeli! Berbecul este primul copil născut al zodiacului și asta îl face atât de special. Berbecul este un semn de foc care se referă la a face mai mult. Persoanele cu semnul zodiacal Berbec sunt, de obicei, energice și competitive, așa că s-ar putea să simți că ai un mic avantaj în plus în timpul sezonului Berbecului. Berbecul este pasionat, dar nu are răbdare, așa că certurile sunt mai probabile în acest sezon, mai ales cu Marte, planeta războiului, în centrul atenției.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Sezon: Primăvara

Element: Pământ

Guvernat de: Venus

Guvernează: dragostea, frumusețea și banii

Simbol: Taurul

Taurul este un semn cunoscut pentru faptul că este practic și cu picioarele pe pământ. Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Taurul este unul dintre cele mai de încredere. Guvernat de Venus, sezonul Taurului, viața ta amoroasă este de obicei o prioritate, la fel ca și eforturile creative. Sezonul Taurului aduce adesea și natura încăpățânată a Taurului, dar asta înseamnă adesea că ești capabil să te gândești încet la lucruri pentru a lua deciziile corecte.

 Gemeni: 21 mai - 20 iunie

Sezon: Vara

Element: Aer

Guvernat de: Mercur

Guvernează: comunicarea, chestiunile intelectuale și bârfa

Simbol: Gemeni

Este un semn care are o reputație proastă pentru că este cu două fețe. Simbolul Gemenilor nu face decât să întărească acest stereotip. Gemenii rămân deschiși la minte și pot începe o conversație cu oricine. În timpul sezonului Gemenilor, cu toții tindem să devenim mai sociabili și mai deschiși să încercăm lucruri noi.

Rac 21 iunie - 22 iulie

Sezonul: Vara

Element: Apă

Guvernat de: Luna

Guvernează: Viața casnică, sensibilitatea și intensitatea emoțională

Simbol: Rac

Racul este o zodie care este cunoscută pentru faptul că este în contact cu emoțiile sale. Le place să se simtă utili și rămân loiali celor pe care îi iubesc.Racii urăsc conflictele și le vor evita cu orice preț. În timpul sezonului Racului, acest lucru se traduce printr-un sentiment de relaxare și o capacitate crescută de a merge cu fluxul.

Leu: 23 iulie - 22 august

Sezon: Vara

Element: Foc

Guvernat de: Soare

Guvernează: Viață și vitalitate

Simbol: Leul

Leul este un semn cunoscut pentru personalitatea sa dominantă. Leii sunt lideri înnăscuți datorită stimei de sine ridicate și capacității lor de a realiza orice își propun. Ei sunt primii care iau inițiativa atunci când ceva nu merge bine.Sezonul Leului împodobește toate semnele zodiacale cu aceeași încredere. În timpul sezonului Leului, te vei simți mai pregătit ca niciodată să cucerești lumea.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Sezonul: Toamna

Element: Pământ

Guvernat de: Mercur

Guvernează: Analiza critică, subtilitatea intelectuală și serviciul

Simbol: Fecioara

Fecioara este un semn cu o puternică atenție la detalii. Sunt mari fani ai planificării și iubesc organizarea. Se pregătesc pentru orice, deoarece nu le place să lase nimic la voia întâmplării. Sezonul Fecioarei ne permite să aruncăm o privire mai calculată asupra vieții noastre și ne oferă capacitatea de a planifica din timp.

 Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Sezonul: Toamna

Element: Aer

Guvernat de: Venus

Guvernează: Dragoste, frumusețe și bani

Simbol: Balanță

Balanța este un semn care este cunoscut pentru că este unul dintre cele mai intelectuale semne zodiacale. Le place să se lase prinși în discuții profunde sau într-o carte foarte bună. Un semn zodiacal foarte diplomat, anotimpul Balanței ne face pe toți să ne simțim puțin mai pașnici și mai armonioși. În timpul acestui sezon, suntem mai predispuși să rezolvăm lucrurile cu ceilalți în mod diplomatic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Sezonul: Toamna

Element: Apă

Guvernat de: Pluto și Marte

Guvernează: Determinare și rezistență

Simbol: Scorpion

Scorpionul este un semn cunoscut pentru faptul că este asertiv. Scorpionii merg după ceea ce vor! Agresivitatea Scorpionului se dezvăluie în acest sezon, determinând toate semnele zodiacale să treacă la atac în relații, oferindu-ți în cele din urmă șansa de a-ți consolida legăturile. 

Segetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Sezon: Iarna

Element: Foc

Guvernat de: Balanță Jupiter

Guvernează: Abundență, spiritualitate și creștere

Simbol: Arcașul

Săgetătorul este un semn cunoscut pentru deschiderea sa. Din acest motiv, sezonul Săgetătorului este o perioadă excelentă pentru dezvoltare personală.  Săgetătorul guvernează, de asemenea, abundența și, cu planeta guvernatoare Jupiter care aduce tot norocul, sezonul Săgetătorului este, de obicei, o perioadă plăcută pentru toți.

Capricorn: 22 decembrie - 19 ianuarie

Sezon: Iarna
Element: Pământ

Guvernat de: Pământ: Saturn

Guvernează: Timp și restricții

Simbol: Capricorn

Capricornul este un semn care reprezintă timpul și responsabilitatea. Le place să meargă pe calea tradițională rămânând la rădăcinile culturii lor sau la modul în care i-au crescut părinții lor. Capricornul este unul dintre cele mai muncitoare semne zodiacale, iar această trăsătură onorabilă influențează toate semnele zodiacale în timpul sezonului Capricornului. 

Sezonul Vărsător: 20 ianuarie - 18 februarie

Sezon: Iarna

Element: Aer

Guvernat de: Uranus și Saturn

Guvernează: Inovație, tehnologie și evenimente surprinzătoare

Simbol: Purtător de apă

Vărsătorul este un semn cunoscut pentru gânditorii săi profunzi. Vărsătorul poate părea liniștit și timid, dar uneori poate avea mingi de energie. Sunt foarte buni la rezolvarea problemelor și își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți. Sezonul Vărsătorului este o perioadă pentru comunitate, toate semnele zodiacale fiind mai mult axate pe a se ocupa de oamenii pe care îi iubesc, dar și de străini.

 Pești: 19 februarie - 20 martie

Sezon: Primăvara

Element: Apă

Guvernat de: Neptun și Jupiter

Guvernează: Creativitatea și visele

Simbol: Pește

Peștii sunt un semn care adoră să fie în compania prietenilor lor. Le place să găzduiască petreceri și să primească oaspeți. Este unul dintre cele mai intuitive semne zodiacale și manifestă multe calități altruiste. Cu toate acestea, defecțiunile de comunicare sunt, de asemenea, frecvente în timpul sezonului Pești, deoarece este mai probabil să rămâi blocat în mintea ta și să-ți crezi propriile gânduri în loc să-i întrebi pe ceilalți ce gândesc cu adevărat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel