Anna Lesko, război cu Cozmin Gușă. ”Caracter jegos!” / ”Trist și paranoic la propriu”

Data publicării:
Cozmin Gușă și Anna Lesko, sursa instagram
Descriere foto: Cozmin Gușă și Anna Lesko, sursa instagram

Schimb de replici între Anna Lesko şi Cozmin Guşă.

Schimb de replici, pe reţelele sociale, între consultantul politic Cozmin Guşă şi cântăreaţa Anna Lesko. Totul a plecat de la o postare a lui Guşă în care acesta arăta cu degetul spre vedetele din România care îşi folosesc imaginea pentru a promova măsurile din timpul pandemiei. 

Iată ce a spus, pe scurt, Cozmin Guşă: "Pot să afirm că viața mi-a dat șansa să cunosc personal aproape toate vedetele publice relevante din România, cu mulți dintre ei am legat și prietenii în ultimii 25 de ani. În cazul majorității dintre ei sunt obligat să spun azi, din păcate, că MI-E RUȘINE DE RUȘINEA LOR, și nu doar pentru că nu iau atitudine împotriva valului de excese îndreptate împotriva românilor (deci a fanilor lor!), dar și că, știind majoritatea dintre ei adevărul, acceptă recompense și avantaje materiale (provenite din taxele plătite de către cetățeni) PENTRU A TĂCEA SAU A MINȚI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ. 

Și mai zic ceva de natură să nu-i disculpe sub nicio motivație pe vectorii publici evocați azi: răspunzători de soarta unei țări nu sunt responsabili cei mulți, masa cetățenilor, ci chiar cunoscătorii sau înțelepții acelei națiuni. În această perioadă se dovedește nu doar că noi avem puțini din aceste două categorii onorante, dar majoritatea dintre ei dovedesc că posedă un CARACTER JEGOS ..."

 

Ulterior, a venit şi o replică, pe Instagram, din partea Annei Lesko

 

"Pentru ca mai mult ca niciodata imi doresc sa exercit dreptul meu la informare si a mi expune punctul de vedere in felul meu, l-am citit azi pe Cozmin Gusa care sustine ca vedetele, care NU cred in teoria conspiratiei, drept care se protejeaza de virus prin toate mijloacele inclusiv vaccin, inseamna conform Domniei sale ca fac asta pe bani. Trist si paranoic la propriu. Noi NU suntem consultanti politici care incasam bani pentru manipularea publicului conform intereselor de partid. Zic si eu...", a scris artista.

 

Guşă a revenit cu o replică 

 

Ulterior, Cozmin Guşă a revenit cu o replică, tot pe pagina sa de Facebook.

"Cam ce-a scris mai jos, cam tot atât a și priceput talentata cântăreață din ce-am zis ieri referitor la miorlăiala vectorilor publici. Ce este sigur, e că știe despre sine că e vector public!", a scris Guşă, potrivit DC NEWS.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel