Anna Lesko, noi detalii despre viața amoroasă. Vedeta a spus tot: „Fiul meu îmi cere un frățior. Sunt foarte echilibrată”

Data publicării:
Sursa foto: Anna Lesko, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anna Lesko, instagram

Anna Lesko a dezvăluit care este situația amoroasă din viața ei. 

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta este tare mândră și de felul în care arată, deși a dat naștere și unui copil.  Anna Lesko și Dj Vinnie au surprins pe toată lumea după ce în anul 2019 au anunțat că se despart, după o relație de 8 ani. Nimeni nu a înțeles atunci ce a dus la separarea celor doi, dar toată lumea a observat că artista și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor și nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat de atunci. 

Acum, artista a devăluit care este situația amoroasă din viața ei.

Anna Lesko: „Orgoliul pune foarte multe piedici în relație”

„Eu nu văd un viitor, dacă există minciună. Eu funcționez pe bază de adevăr. Îmi doresc un om asumat care să se implice în relație la un nivel matur, să aibă această doză de inteligență emoțională la nivel destul de ridicat. Orgoliul pune foarte multe piedici în relație. Nu putem avansa dacă există frustrările din trecut. Cu toții venim cu bagajul nostru din trecut, dar hai să punem bagajul în mijlocul camerei și să scormonim în el, să scoatem, să le punem frumos în sertare și să facem curățenie în el. Este greu, fiindcă sunt văzută ca o femeie puternică și independentă, dar la un moment dat și eu obosesc. Sunt un fel de pilon al vieții mele, un stâlp rezistent. Eu vreau un partener din toate punctele de vedere. Când te vede pe tine atât de independentă, de cele mai multe ori se sperie, deși nu mi se pare normal. Un bărbat puternic este acela care are lângă el o femeie independentă și nu se sperie de ea.„, a declarat Anna Lesko pentru VIVA

„Adam îmi cere de ceva timp un frățior”

Artista a declarat că fiul său îi cere în nenumărate rânduri un frățior. Cu toate astea, artista i-a explicat cum stau lucrurile. 

„Adam îmi cere de ceva timp un frățior și i-am explicat că lucrul acesta trebuie realizat cu cineva care va face parte, la un moment dat, din viața noastră. Eu nu îl feresc pe Adam. Când mă întreabă lucruri, eu îi răspund cu toată sinceritatea și, evident, îmi aleg felul în care îi explic. Este foarte important să aibă sentimentul permanent că nu mă răpește nimeni de lângă el (râde), că ce e al lui rămâne al lui.”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

Anna Lesko a recunoscut că în prezent este o femeie singură. 

„Nu. Sunt foarte echilibrată.”, a mai spus ea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel