Anna Lesko, mucenici moldovenești. Care este SECRETUL artistei pentru un plus de savoare / VIDEO

Data publicării:
Anna Lesko, sursa instagram
Descriere foto: Anna Lesko, sursa instagram

Anna Lesko este o artistă desăvârșită și o gospodină de nota 10. Frumoasa cântăreață este pasionată de bucătărie, iar rețetele ei sunt extrem de gustoase și delicioase. Iată rețeta de mucenici moldovenești. 

Anna Lesko a împărtășit rețeta ei de mucenici moldovenești chiar în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, dar și pe canalul ei de Youtube, de unde gospodinele pot urmări pas cu pas modul de preparare. 


„Avem nevoie de următoarele ingrediente: faină, unt, ouă, lapte, drojdie, zahăr, coajă de portocală, zahăr vanilat, esență, nuci”, a explicat Anna Lesko pe canalul ei de Youtube. 


Frumoasa artistă a avut un ajutor de nădejde în bucătărie, chiar pe fiul ei, Adam, care a urmărit atent întreg procesul de gătire. 


„Peste drojdia pe care am sfărâmat-o și am pus-o aici în mijloc, am pus acest lăptic cald, zahărul, ouă, zahăr vanilat, coajă de portocală, esență de rom”, a completat artista. 


După ce a pus toate aceste ingrediente, Anna Lesko a început să frământe aluatul. După ce toate ingredientele s-au omogenizat, aluatul trebuie acoperit și lăsat la crescut. 


„Pe lângă însiropare, am să dau și cu această compoziție pe deasupra, deci miere de casă, punem scorțișoară și gălbenuș. Și cu această compoziție am să ung mucenicii”, a mai explicat Anna Lesko. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel