Anna Lesko, lecție pentru părinți. Gestul impresionant pe care l-a făcut vedeta: „Am luat-o de mânuță și i-am pupat-o”

Anna Lesko, foto Instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto Instagram

Anna Lesko a oferit o lecție publicului în urma vacanței pe care a avut-o. Cum a abordat artista o situație critică.

Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Celebra cântăreață este foarte implicată în procesul de educare al băiatului său. Vedeta a declarat pe una dintre rețelele sale de socializare cum a fost martoră la o împrejurare ce a făcut-o să aibă o reacție demnă de aplauzele fanilor săi. Artista a asistat la un episod al unei fetițe pe care nu o cunoștea, care plângea și țipa, în timp ce fiul său era foarte obosit în urma vacanței pe care au avut-o. Ce a făcut artista a impresionat foarte tare publicul.

Reacția vedetei asupra unei fetițe cu tantrum

Vedeta a început istorisirea prin a aduce aminte de o întrebare pe care a adresat-o o altă mămică cu referire la înțelegerea de care a dat dovadă fiul lui Anna Lesko. Astfel, artista a declarat că își educă fiul acasă, nu în public, de aceea, a dat ca exemplu un episod din vacanța pe care a avut-o.

„M-a întrebat o mămică în avion auzind o discuție între mine și Adam-"Cum de este atât de înțelegător?!" Mi-a venit mănușă această întrebare pentru că eu îl educ pe Adam, acasă nu în public. De curând, ne-am întors dintr-o superbă vacanță, într-un un loc minunat, predestinat familiilor cu copii. Mi-a fost dat să observ un fenomen aproape zilnic, cum părinții, nu reușeau să gestioneze relația cu copiii săi, fără scandal, țipete, urlete, pedepse în public. Într-o zi la plajă, o fetiță nu se oprea din lovit pe unul din frații săi, cu ce avea la îndemână. Mama îl dădea cu crema pe cel mare, iar tata stătea cu ochii în telefon lângă fetița isterică.”, a punctat Anna Lesko.

I-a pupat mâna

Vedeta explică mai departe cum au încercat părinții să gestioneze comportamentul fetiței care nu era cuminte și care deranja în jurul său. Comportamentul artistei în calmarea fetiței a implicat luarea mâinii micuței pe care a pupat-o, după care a complimentat-o și a strâns-o în brațe. După acest eveniment, vedeta spune că fetița nu mai scosese un sunet și că adormise în scurt timp.

„Timp de 15 minute fetița a țipat la toți. Apoi mama a început să țipe la ea. A intervenit și tata la fel, țipând. Apoi frații țipau între ei și tot așa. Adam se uită șocat la această scenă. Cum nu am putut să mai stau deoparte, mi-am permis să mă apropii de fetița nervoasă. Am luat-o de mânuță și i-am pupat-o. Fetița s-a oprit brusc din isterie. Avea ochishorii roșii și umflați de la atâta plâns. Am mângâiat-o pe umeri și am strâns-o de mânuța spunându-i că este foarte frumoasă, iar codițele ei sunt împletite fabulos. Am rugat-o să nu mai fie supărată și să-l lase pe Adam să doarmă un pic fiind foarte obosit după câteva ore de topogane și bălăceala. Fetiță sughița și se uită la mine uimită în timp ce ii vorbeam calm și drăgăstos. M-am întors la Adam. Fetița nu a mai țipat și la scurt timp a adormit.”, a mai adăugat artista.

Lecția pe care o oferă Anna Lesko publicului

Diva mai spune că dintotdeauna a vorbit cu fiul său înainte de a pleca într-o vacanță. Deși nu vrea să dea o lecție publicului său, Anna Lesko transmite că ar trebui să înțelegem mai bine copiii și că mereu trebuie să învățăm să comunicăm cu ei.

„Eu întotdeauna am considerat că este important și de datoria mea să port discuții cu Adam înainte de orice tip de eveniment la care vom merge, implicit vacanțele. În plus, vacanțele pot fi obositoare și lucrurile pot scapă de sub control. Știind acest aspect, noi facem înțelegerile din timp, negociem și învățăm acasă să ne respectăm reciproc nevoile încât, în public, să ne comportăm civilizat unul cu celălalt. Nu vreau să sune a lecții de viață și îmi cer scuze preventiv dacă această istorisire a deranjat pe cineva. Nu aceasta a fost intenția mea. Îmi doresc doar să ne înțelegem copiii și să îi creștem în armonie și iubire, începând de acasă. Astfel timpul petrecut în vacanțe va fi mult mai plăcut pentru toți.”, a precizat Anna Lesko pe o rețea de socializare.”, a încheiat Anna Lesko.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 03 iul 2023, 19:29 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience