Anna Lesko, mesaj ACID după ce a fost criticată că nu poartă lenjerie intimă la TV: „Sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine”

Data publicării:

Anna Lesko le-a transmis celor care o judecă un mesaj tranșant. Vedeta s-a săturat de comentariile negative. 

Anna Lesko este una dintre cele mai controversate vedete din România. Este cunoscută deja pentru aparițiile ei provocatoare. Vedeta postează adesea pe paginile ei de socializare imagini care stârnesc imaginația bărbaților. Printre comentariile care îi laudă frumusețea și silueta de vis, există și internauți care judecă aparițiile ei provocatoare. 


Anna Lesko a purtat în cadrul emisiunii „Splash, vedete la apa”, ținute foarte decupate, ce au dat impresia că vedeta nu ar purta lenjerie intimă. Artista a fost taxată dur de fani pentru aparițiile sale, iar aceasta a vrut să le închidă gură și să le dezvăluie adevărul despre hainele pe care le poartă. 


„Știu că mulți dintre voi, cei cu capul pe umeri, veți gândi: "Dar nu era nevoie, Anna..." , eu totuși simt să o fac! Am să las aici câteva rânduri. Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică! Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena, reprezintă un show! Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute. Creațiile vestimentare în care apar sunt realizate special pt mine de către Andreea Corvin, într-o strânsă colaborare cu mine! Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar daca sunt foarte decupate și parca se joacă cu mintea ta! O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea”, a scris Anna Lesko pe Instagram. 


Vedeta a fost scoasă din minți atunci când fanii au acuzat-o că nu și-ar educa copilul cum trebuie. 


„Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?! Când ai să înțelegi că în viață aceasta avem mai multe îndatoriri și "roluri de jucat", iar între acestea nu există neapărat o legătură, fiecare latură se dezvoltă independent în propria ei frumusețe: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietenă etc. Daca tu în dormitor cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști. Fă curățenie în viața ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile. Încearcă să vezi în ansamblu și unde te situezi tu și cum te raportezi la restul. Rezolvă asta urgent”, a mai scris vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel