Anna Lesko, mai furioasă ca niciodată: ”Toată ziua te lauzi că faci curat la animale”

Data publicării:
Anna Lesko, foto instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto instagram

Finalul competiției se apropie pe zi ce trece, iar concurenții devin din ce în ce mai irascibili. Vezi reacția pe care Anna Lesko a avut-o asupra Elenei. 

După ce i-a trimis la duel pe Andrei Stoica și George Piștereanu, cel din urmă părăsind Ferma, Elena Chiriac a intrat în centrul atenției și nimeni nu pare să-i mai țină partea. Enervată la culme de faptul că nu prea muncește, Anna Lesko a avut o ieșire nervoasă încercând să-i explice Elenei ce are de făcut!

”Rahatul acesta nu este de azi de ieri, ci de mult”, spune Elena, potrivit Protv. 

”Ce nu mi-a plăcut, încă o dată Elena  nu își măsoară cuvintele. Cumva atitudinea asta de eu fac, eu dreg, eu nu știu ce eu nu o înțeleg, Mizerie de ce este acolo?” spune Gabi Toader la testimonial. 

”Tu ieri la masă știi ce erai? Gură mare. Eu la animale, toată ziua la animale. Eu am înnebunit când am văzut rahatul acesta. Nu am chef de ceartă, dar tu când faci asta, fă-o frate până la capăt și fă-o bine, cu responsabilitate și cu suflet”, a pus Anna Lesko către Elena. 

Mai mult decât atât, Elena a dat vina și pe Gabi, că toată mizeria de acolo este și din vina lui. 

”Cât am fost servitoare am avut sarcinile împărțite cu Gabi”, a spus Elena certându-se în contunuare cu Anna Lesko.

”Ce faci aici, toată ziua îmi spui că ești la animale, ce faci? Joci horă sau ce faci. Știi ce a, găsit eu astăzi? Un dezastru, îi spune Anna Lesko, Elenei. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel