Anna Lesko, imagini PROVOCATOARE din bucătărie. În ce ipostaze s-a filmat vedeta

Anna Lesko, sursa instagram
Descriere foto: Anna Lesko, sursa instagram

Anna Lesko a încins internetul cu noi ipostaze provocatoare filmate chiar în propria bucătărie, în timp ce gătea.

Anna Lesko face ce face și ajunge din nou în atenția internauților. Nu este un secret pentru nimeni că frumoasa artistă îi pune pe jar pe fanii ei cu fiecare apariție provocatoare. Cu toate astea, Anna Lesko știe cum să vină cu ceva nou pentru a stârni și mai mult imaginația bărbaților și invidia femilor.

Anna Lesko, ipostază provocatoare în bucătărie

Pentru Anna Lesko gătitul este deja o plăcere, dar nu se poate desfășura decât într-o ținută extrem de provocatoare și o atitudine senzuală. Frumoasa artistă s-a filmat în timp ce gătea niște ouă ochiuri, însă ingredientul secret au fost mișcările senzuale și ținuta extrem de sexy.

Aceasta a îmbrăcat o rochie simplă, însă pe cât de simplă, pe atât de sexy, care i-a lăsat la vedere formele perfecte lucrate în sala de fitness. Mai mult decât atât, crăpătura rochiei i-a lăsat la vedere și o mică parte din lenjeria intimă, lucru care i-a înnebunit pe cei care au putut să o admire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

Fanii au complimentat-o imediat pe frumoasa artistă, care știe cum să fie sexy și feminină, chiar și în timp ce se află în bucătărie și gătește: "Wow! Ochiurile ti-au ieşit super"/ "Mare talent zace în tine" / "Sexy" / "Superbă" / "Frumoși chiloței ai "/ "Incredibil de sexy" , au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 ian 2021, 16:34 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience