Anna Lesko, despre noul statut în fermă: ”Sunt servitoare, dar asta nu înseamnă că trebuie...”

Data actualizării: | Data publicării:
Anna Lesko, foto instagram
Descriere foto: Anna Lesko, foto instagram

Anna Lesko a răbufnit în emisiunea concurs ”FERMA: orășeni vs săteni”.

În episodul de aseară, Elena Chiriac și-a preluat mandatul de fermier șef și a făcut primele ei alegeri pentru funcția de servitori. Aceasta a ales: Anna Lesko și Gabriel Toade. 

În episodul din această seara fiecare dintre concurenți și-a luat rolul în serios, în schimb Anna Lesko a avut de comentat la fiecare lucru pe care îl avea în subordine. 

Totul a început când Gabi luase o pauză  de la a fi omul care rezolva toate activitățile din gospodărie. Această decizie a lui Gabi, a făcut-o pe Anna Lesko să răbufnească și să își ia o poziție de fermier șef, dându-i instrucțiuni lui Gabi, făcandu-le observație celor din casă, lucru care nu a fost pe placul tuturor. 

”Știu, sunt servitoare, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă învăț. Sunt niște reguli de igienă, știți, care nu țin de un regulament al unui joc, ci a bunului simț”, a spus Anna Lesko către concurenți

Pe de altă parte, Gabi Toader era  nemulțumi că Augustin Viziru participă mai puțin:

”Nu știu ce să zic și cu D’Artagnan. Are și n-are chef, că vrea să facă...nu vrea să facă, treaba lui până la urmă”, a spus Gabi. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel